En son Bitcoin 20.000 dolara gitmeden önce ortaya çıkmıştı: Yine görüldü!
En son Bitcoin 20.000 dolara gitmeden önce ortaya çıkmıştı: Yine görüldü!

En son Bitcoin 20.000 dolara gitmeden önce ortaya çıkmıştı: Yine görüldü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve kripto para piyasası son birkaç gündür oldukça iyi performans gösteriyor. Bugün bir kez daha 9.500 doların üzerinde işlem gören Bitcoin, emin adımlarla artışını sürdürüyor.

Son 7 günlük grafiğe baktığımızda BTC’nin 25 Mayıs gecesinden bu yana kademeli olarak arttığını görüyoruz. 25 Mayıs TSİ 3.30 sularında 8.733 doları gören kripto para, sonrasında adeta merdiven basamaklarını tırmanır gibi 9.500 doların üstüne çıkmayı başardı.

Bitcoin arzının yarısından çoğuna bir senedir dokunulmuyor

Analitik firması Glassnode, Bitcoin arzının %60’ının bir yıldan uzun süre sabit kaldığını ortaya çıkardı. Aynı eğilim son görüldüğünde takvimler 2017 yılındaki boğa koşusunun hemen öncesini gösteriyordu. En son bu kadar büyük bir oranda BTC’nin bir sene hareketsiz kaldığı dönemin hemen ardından Bitcoin 20.000 doları aşmak üzere yola çıkmıştı.

Glassnode, dokunulmamış Bitcoin arzı ile onu takip eden yukarı yönlü fiyat hareketi arasında açık bir korelasyon gösteren bir tablo paylaştı.

Bu eğilimin, boğa piyasasının ufukta olduğunu gösteren tek sinyal olmadığı unutulmamalı. BTC_JackSparrow lakaplı bir trader, BTC’yi 10.000 doların üzerine çıkarabilecek bir sonraki boğa koşusuna güç vermek için yeterli bir devam paterni görüldüğünü kaydetti.

https://twitter.com/BTC_JackSparrow/status/1266365565146238978

Grayscale Investments, son aylarda çok miktarda Bitcoin biriktirdiğini bildirdi. Ayrıca ABD ve Çin, ticaret savaşlarını yeniden canlandırdı. Geçen yıl BTC bu ticaret savaşı hız kazandıkça gücüne güç katmıştı. Analistler bu yıl da benzer bir olayın tekrarlanabileceğini düşünüyor.

Federal Rezerv ise ölmekte olan ekonomiyi kurtarmak için ne gerekiyorsa yapmaya istekli olduğunu belirtti. Daha fazla insanın sınırsız para arzından kaynaklanacak enflasyona karşı korunmak için kripto paralara dönmesi bekleniyor.

zycrypto

30 Mayıs Bitcoin analizi: Ünlü analist 10 bin dolar için tarih verdi!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin