En önemli 5 NANO gelişmesi incelemeye değer
En önemli 5 NANO gelişmesi incelemeye değer

Eylül 2018 için en önemli 5 NANO gelişmesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasadaki tüm kripto para birimleri bugün rekabetçi kalmak için sürekli değişikliklere ihtiyaç duyuyor. NANO örneğinde, birçok yeni gelişme ekosistemi ileriye taşıyor gibi görünüyor. Several yeni cüzdanını tanıttı ve bu para birimiyle ödeme yapmak çok daha uygun hale geldi. Aşağıdaki beş NANO gelişmesi göz önünde bulundurulmaya değer.

En önemli 5 NANO gelişmesi incelemeye değer

5- BitInka Borsası’nda listelenme

Bir kripto para birimi borsasında listelenmek, herhangi bir para biriminin varlığını genişletmek için harika bir yol. NANO örneğinde, para birimi Eylül ayında BitInka’ya eklendi. Bu borsa ile NANO, ABD doları ve Bitcoin’e karşı işlem görebilmekte. USD çifti şu anda en yüksek likiditeyi üretmiyor, ancak herhangi bir kripto para birimi için ekstra bir fiat para birimi her zaman iyidir.

4- JNano istemcisi

Bu, NANO için yeni bir cüzdan değil, JNano ilerleyen ekosistem üzerinde büyük bir etki yaratabilir. Kullanıcıların istemci tarafında işlem oluşturup imzalamalarını sağlayan ilk Java RPC istemcisi. Aynı zamanda çok fazla kodlama uzmanlığı gerektirmeden hafif bir cüzdan yaratmanın temel taşlarından biri. Nano’yu daha ulaşılabilir kılmak, daha fazla benimsenmesini sağlamak için işin ilk sırasını oluşturuyor.

3- Natrium Beta Cüzdanı

Mobil kripto para cüzdanları söz konusu olduğunda her zaman olduğu gibi, kullanıcıların yazılım çözümlerini yüklemeden önce kendi araştırmalarını yapmaları gerekiyor. Natrium, BANANO ekibi tarafından geliştirildi ve NANO ekosistemine Android cihazının rahatlığından kolayca erişilebiliyor. İhtiyaç duyulan tüm temel işlevselliği sağlar ve kodu GitHub‘da tamamen açık.

2- Nanollet

NANO için başka bir cüzdan çözümü Nanollet formunda geliyor. Bu, NANO topluluğu için ultra-hafif bir cüzdan sağlamaya odaklandığından, oldukça farklı bir teklif. Çok sayıda işlevsellik sunar, ancak sadece çalışmak için 20 MB sabit disk alanı kullanır. Bu proje halen bitmemiş durumda olmasına rağmen, kullanıcılara NANO cüzdan çözümlerine bakarken başka bir seçenek sunacak gibi görünüyor.

1- BrainBlocks PoS

NANO kripto para topluluğu için bugüne kadarki en büyük gelişme Brainblocks PoS sistemi biçiminde. Öncelikli olarak kullanışlı arayüzü sayesinde ödeme alma işlemlerini kolaylaştırır. Çözüm, Eylül ayında daha önce bir barda test edildiği için mağaza içi ödemeler adına kullanılabilir.

NANO’nun cansız ve anlık işlem niteliği göz önüne alındığında, bu ölçekte bir PoS çözümü kolayca yeni bir kitle kripto para borsası benimseme çağında başarabilir. Her ne kadar dünyanın geri kalanının Brinblocks PoS’a nasıl tepki vereceği bilinmemekle birlikte, bu çözümün ileriye doğru muazzam bir potansiyele sahip olduğu inkar edilemez.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin