En kötü zamanlarda piyasadaki yarışta EOS’un durumu
En kötü zamanlarda piyasadaki yarışta EOS’un durumu

En kötü zamanlarda, sadece en iyiler hayatta kalır: Piyasanın en iyisi ile tanışın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En kötü zamanlarda, sadece en iyiler hayatta kalır. Kripto para piyasasının büyük bir dramatik doğası olduğu ve günlük olarak değiştiğini kabul ederek, bazı yarışmacıların yerlerini yavaş yavaş ama sabit bir şekilde kalıcı hale getirdiğini görebiliriz.

En kötü zamanlarda piyasadaki yarışta EOS’un durumu

Genel olarak, hafta sonu kripto para birimi varlık fiyatları toparlanmaya başlar, hafta sonu kayıplarını tersine çevirir veya daha da yükselir. Ancak, bu kez çok farklı bir durum gerçekleşti. Önemli kripto para birimleri olan, Ethereum yüzde 20, Bitcoin Cash ise yüzde 21 oranında düşüş gösterdi.

TRON ve EOS için işler daha iyi görünüyor. Bu, her iki kripto para için de birkaç gün içinde gerçekleşecek olan ana ağ lansmanından kaynaklanıyor olabilir. EOS/USD çifti, Bitcoin piyasasında yeşilde %0,45 ve Ethereum pazarında ise %3,79 ile yeşil renkte lider durumda. EOS, Nisan ortasından bu yana gerçekleşmeyen 10,5 dolarlık düşüşe geçtikten sonra piyasa değeriyle 5. sırada hızlı bir şekilde 12,4 dolar seviyesine geri döndü.

Ancak, EOS hala Nisan ayındaki tüm zamanların rekoru olan 22,8 dolar seviyesinden bu yana düşüş eğilimi altında. Ancak yatırımcılar, EOS için işlerin yeterince düzeleceği konusundaki umudunu kaybetmiyor.

En kötü zamanlarda, sadece en iyiler hayatta kalır: Piyasanın en iyisi ile tanışın!
En kötü zamanlarda, sadece en iyiler hayatta kalır: Piyasanın en iyisi ile tanışın!

EOS ana ağ lansmanı yaklaşıyor

Çoğu zaman piyasa çok iyi görünmediğinde, kripto para birimlerinin dikkatini teknik karışıklıklara yönlendirmek için bir çekim etkisi vardır. Hepimizin hayran olduğu projelerin teknik tarafı. EOS tokenleri 2 Haziran 2018 22:58:59 UTC’de Ethereum Blockchain’de donmuş olacak. Anında açılış kısa bir süre sonra gerçekleşecek.

Ana ağ platformu, ilk rakibi olan Ethereum’un üstün akıllı sözleşme potansiyeli dahil olmak üzere dApps için lider bir ağ olmayı hedefliyor. EOS adresinizi kaydetmenizi öneren geçiş hareketine göre, tüm ERC20 tokenleri 1 Haziran’da dondurulacak. EOS ana ağ tokenleri, kayıtlı adresler tarafından tutulan ERC20 tokenlerine 1:1 oranında dağıtılacak. Mevcut ERC20 EOS tokenleri sadece yer tutucularıdır. Tüm tokenlerin ana ağın piyasaya sürülmesinden sonra ana ağ EOS tokenleri ile değiştirildiği belirtilecek.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin