featured

İşte bu haftanın en iyi performans gösteren 5 kripto para birimi! Yükselişleri devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası son birkaç gündür istikrarını korumaya çalışıyor. Bununla birlikte, bazı kripto para birimleri geride bıraktığımız haftada harika performans gösterdi. İşte bu yazıda geçen hafta en iyi performans gösteren 5 altcoin’den bahsedilecek. Bu yazının yazıldığı sırada piyasa lideri olan Bitcoin 22,997 dolar civarında işlem görüyor.

Near Protocol (NEAR)

NEAR, kullanımı basit ve ölçeklenebilir bir blockchain protokolüdür. NEAR, düşük işlem hızları ve birlikte çalışabilirlik konusundaki yetersizlikler gibi diğer blockchain’lerin dezavantajlarını ele almayı amaçlayan topluluk odaklı bir bulut bilgi işlem platformu olarak çalışır. Son 7 gün içinde, NEAR fiyatı neredeyse %15,6 oranında artış kaydetti.

kripto para NEAR grafik

Chiliz (CHZ)

Chiliz (CHZ), spor ve eğlence meraklıları için özel olarak tasarlanmış bir kripto para birimidir. Chiliz, Malta merkezli küresel bir spor ve eğlence şirketi olan Mediarex Group’un bir projesidir. Futbol takımları Juventus, Paris Saint-Germain, Atletico de Madrid, Galatasaray, A.S. Chiliz’in önemli müşterileri arasında. Ayrıca Roma, West Ham, Independiente ve Dota 2 E-spor şampiyonları OG yer alıyor.

Binance, OK Blockchain Capital ve Ceyuan Ventures bu girişime 60 milyon doların üzerinde katkıda bulundu. Son 7 günde, CHZ fiyatı neredeyse %17,3 oranında değer kazandı.

Celsius Network (CEL)

Celsius, Ethereum’da merkezi olmayan borç verme için kullanılan bir DeFi platformudur. Kullanıcılar hem kredi verebilir hem de kredi alabilir. Bunda, borçlular borç verenlerde bir paya sahiptir ve krediyi karşılamak için teminat verir. Son 7 gün içinde, CEL fiyatı %28,4 oranında yükselerek etkileyici bir performans gösterdi.

Flow (FLOW)

Flow, parçalama yöntemleri kullanmadan artırılmış ölçeklenebilirlikle çalışmak üzere geliştirilmiş bir blockchain’dir. Bununla, blockchain’deki kullanıcılar uygun fiyatlı ve hızlı işlemler gerçekleştirebilirler. Blockchain, NFT platformları gibi önemli ölçüde artırılmış ölçeklendirme gerektiren dApp’ler için oluşturuldu.

Kripto oyna-kazan oyunları, kullanıcılarına hızlı bir oyun deneyimi sunarak blockchain’in kullanım alanlarına girdi. Dapper Labs, önceki blockchain’i olan Ethereum’daki tıkanıklığı çevreleyen birkaç sorundan sonra inşa etti. Artık, ana şirketinin geliştirdiği NBA Top Shot da dahil olmak üzere bir dizi kripto oyununa ev sahipliği yapıyor. DApp’ler oluşturmak isteyen geliştiriciler, yüksek ölçeklenebilirliği ve hızlı performansı nedeniyle de bu platformu seçebilir.

FLOW, son 7 gün içinde %38,3 oranında değer kazanarak yatırımcılarının yüzünü güldürdü.

Decred (DCR)

Decred, topluluk odaklı bir işleve sahip açık kaynaklı bir kripto para birimidir. Decred ekosisteminin özel amacı, topluluk katılımını teşvik etmektir. Böylece ekosistem, operasyon ve yönetişim için gerekli insanların katılımını iki topluluğa ayırdı. Decred token’ının özel amacı, Bitcoin ve PoW konsensüs mekanizmasını kullanan diğer ekosistemler içinde gerçek ademi merkeziyetçilik veya bir kontrol ve denge yöntemi belirlemek ve aynı zamanda ölçeklenebilirliği güçlendirmekti.

DCR son 7 gün içinde %49,1 oranında yükseliş kaydederek dikkat çeken kripto para birimlerinden bir tanesi oldu.

CryptoTicker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin