En iyi on kripto parayı izlemek için kripto endeksi çıkarılıyor
En iyi on kripto parayı izlemek için kripto endeksi çıkarılıyor

En iyi on kripto para için kripto endeksi çıkarılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Huobi borsası, en iyi on kripto para için kripto endeksi çıkardı. Koreli, kripto para birimi borsası Huobi Group, en iyi piyasa değeri olan on iyi bilinen kripto para birimini takip etmek için Huobi 10 Endeks’inim lansmanını duyurdu.

En iyi on kripto parayı izlemek için kripto endeksi çıkarılıyor

Huobi Group’un küresel dijital varlık borsası Huobi 10 Endeksini açıkladı. Bu, en önemli piyasa değeri ve en fazla likidite ile on iyi bilinen dijital varlığı izlemek için benzersiz bir şekilde tasarlanmış ilk kripto para birimi endeksli ticaret ürünü. HBo, Huobi Pro’da USDT’ye karşı işlem gören bu dijital varlıkların genel performansını ölçerek, yatırımcıların portföylerini çeşitlendirmelerini, alım satım performanslarını ve piyasalarını daha etkin bir şekilde takip etmelerini sağlayacak.

HB10, dijital varlıkların likiditesini geliştirmeyi ve farklı para türleri ile ticareti çeşitlendirmeyi amaçlıyor. Ayrıca perakende ve kurumsal yatırımcılar yeni arbitraj fırsatları sunuyor. Abonelik dönemi boyunca, yatırımcılar HBT ürününü USDT, BTC, ETH ve HT ile değiştirebilir. Abonelik süresinin sona ermesinden üç gün sonra HB10, Huobi Pro’da USDT’de işlem görecek.

HB10 ürünü yatırımcılar için güvenilir bir ticaret aracı sağlıyor

Dijital varlık pazarında yeni olan trader’lar için HB10, kripto para piyasası hakkında tanıdık ve kapsamlı bir bakış açısı sağlıyor ve geleneksel ve kripto pazarları arasındaki uçurumu kapatmayı hedefliyor. Şu anda, piyasadaki birçok para hem yüksek volatilite hem de yüksek getiri gösteriyor. Blockchain teknolojisi ve temel prensipleri derinlemesine kavramaksızın, potansiyel dijital varlık yatırımcıları, yükselen piyasaya girmenin bir yolunu bulmakta zorlanıyor.

Spekülatörlerden farklı risk iştahı olan muhtemel yatırımcılar için, HB10 ürünü pasif ve diğer yatırımcılar için güvenilir bir ticaret aracı sağlıyor. Aynı zamanda kurumsal yatırımcılara büyük ticaret portföylerini yönetme ve piyasayı ölçme yöntemleri sunuyor.

HB10, kripto pazarının gerçek zamanlı ve kapsamlı görünümünü yansıtıyor

Artık Huobi Pro’da mevcut olan kullanıcılar, Huobi10 Endeksine giriş yapabilir ve gerçek zamanlı olarak bir bakışta görüntüleyebilir. HB10’un işlem fiyatı, işlem hacmine göre dünyanın en büyük borsalarından biri olan Huobi borsasından alıntılanıyor. Her 15 saniyede bir hesaplanan ve güncellenen HB10, kripto pazarının gerçek zamanlı ve kapsamlı görünümünü yansıtıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptovest

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin