Ünlü analist konuştu:
Ünlü analist konuştu: "Şimdiye kadarki en iyi Bitcoin alım fırsatı olabilir!"

Ünlü analist konuştu: “Şimdiye kadarki en iyi Bitcoin alım fırsatı olabilir!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasının zayıf performansına rağmen birçok gösterge, Bitcoin satın almak için en iyi zamanlardan biri olabileceğini gösteriyor.

Blockware analisti Will Clemente tarafından kullanılan gösterge, her işlemin hareketsiz kaldığı ortalama gün sayısını gösteren Dormancy Flow metriğidir. Metrik, piyasa katılımcılarının harcama modelini yansıtır.

Bitcoin‘in hareket tarihinin gösterdiği gibi, hareketsizlik hali akışı neredeyse her zaman orta ve hatta kısa vadeli bir sıçramanın olması gerektiğini gösterir. Piyasanın bu kadar düşük bir harcama oranını en son gördüğü zaman, ağdaki bir dizi hareketsiz Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı 2015 yılındaydı.

Clemente ayrıca sinyalin artık geçerli bilgi sağlamadığını ve o zamandan beri piyasanın durumu değiştiği için “kırılmış” olabileceğini varsaydı. Ne yazık ki, Bitcoin yukarı yönlü oynaklık gösterene kadar göstergenin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etmenin bir yolu bulunmuyor.

Bitcoin artık eskisi gibi olmayacak!

Çeşitli yatırımcılar ve sektör uzmanları, Bitcoin’in Fed’in söyleminden oldukça etkilenen borsayı takip edeceği için asla aynı şekilde hareket etmeyeceğini söylüyor.

Uzmanlara göre, Bitcoin için “yeni paradigmanın” arkasındaki ana neden, piyasanın 2021’de aldığı kurumsal maruziyettir. Kripto piyasasına daha fazla kurumsal yatırımcı katıldıkça, geleneksel finansal piyasalarla daha fazla korelasyon göreceğiz.

Ek olarak, bazı ekonomistler, kripto para piyasasının dört yıllık döngülerde hareket etmekten ve bu döngüler sırasında değerinin %90’ını kaybetmekten kaçınmak için yeterince olgunlaştığına inanıyor. Ancak tez, ATH’sinden %65 değer kaybetmiş BTC tarafından çürütülüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin