5 merkezi olmayan borsa piyasa popülerliğine göre listelendi
5 merkezi olmayan borsa piyasa popülerliğine göre listelendi

Gelecek vaat eden en iyi 5 merkezi olmayan borsa

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Rekabet, merkezi olmayan kripto para birimi borsaları dünyasında artıyor. Bu sektörde likiditeyi geliştirmek ve daha çekici bir hizmet sunmak için merkezi olmayan borsalar birbirleriyle yarışıyor. Aslında, bu alanda daha fazla oyuncuya ihtiyaç olduğu için bu iyi bir şey. Aşağıdaki 5 merkezi olmayan borsa topluluklar arasında pek bilinmemekle birlikte, bu borsaların hepsi ana akım kripto borsası haline gelebilecek bireysel potansiyele sahip.

5 merkezi olmayan borsa piyasa popülerliğine göre listelendi

5- Paradex

Paradex kavramı, merkezi olmayan borsalardan beklendiği üzere çok basit. Kullanıcıların, ücret talep etmeksizin veya hesap kayıtlarını gerektirmeden tokenlerini doğrudan Ethereum cüzdanından alım satımına izin verir. Merkezi olmayan ticaretin gerçekleşmesi gereken gerçek işlem yolu bu. Bu platform, birkaç ilginç ticaret çiftini sunuyor. Şimdiye kadar gerçek bir likidite olmadı, ancak zaman ilerledikçe bu durum değişebilir.

4- ERC dEX

Ethereum tabanlı tokenlerle ilgili merkezi olmayan borsalara çok güçlü bir talep var. Bu liste devam ettikçe bu çok daha belirgin hale gelecek. ERC dEX söz konusu olduğunda, eşler arası işlem genellikle ERC20 tokenleri ile ilgili ve bunlar doğrudan cüzdandan dönüştürülebilir. Hesap oluşturmaya ihtiyaç duymuyor ve düzinelerce token şu anda destekleniyor. ERC dEX ayrıca, her zaman kullanılması gereken en yaygın cüzdan çözümleri ile de uyumlu.

3- Dexy

Bu özel merkezi olmayan borsa, en çok pazarlama potansiyeline sahip olabilir. Dexy şu anda beta aşamasında ve bu süre boyunca kullanıcılarından hiçbir işlem ücreti talep etmiyor. Borsa, cüzdanların doğrudan alım satımına izin verir ve bu aşamada farklı tokenler için birçok destek sağlar. Şu anda çok az sayıda kripto para gerçek bir likidite yaratıyor.

2- OasisDEX

Bu özel platforma sadece uyumlu bir Ethereum istemcisinden erişilebilir. Aksi takdirde, kullanıcılar ara yüzlerden herhangi birini, ticaret çiftlerini ve cetera’yı göremezler. Bu alışılmadık bir yaklaşım değil, henüz OasisDEX’in sadece temiz bir arayüze sahip bir web sitesinden daha iyi olduğunu gösteriyor. Genel likiditesi hala spektrumun düşük tarafında kalmasına rağmen, çok sayıda ERC20 tokenini destekliyor.

1- DDEX

Bu özel borsa, genel kripto para birimi ticareti açısından hala çok fazla bir şey yapmamakla birlikte, diğerlerinden biraz daha popüler. DDEX, anlık sipariş eşleştirmesi ve zincir içi ödeme güvenliğini sağlamak için Hidro Protokolü üzerine kuruldu. Kullanıcılar WETH, DAI ve TUSD’de ticaret çiftleri ile doğrudan farklı tokenler ile geniş bir yelpazede ticaret yapabilir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin