En iyi 5 ICO
En iyi 5 ICO

Sizi bir milyonere dönüştürebilecek en iyi 5 ICO

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sizi bir milyonere dönüştürebilecek en iyi 5 ICO. Hayal edemeyeceğiniz kadar paranız olsaydı neler yapardınız, hiç düşündünüz mü? Hayallerinizi yaşayan bir kesim var! Peki ya nasıl kazanmış olabilirler bu kadar parayı? Sizin için, en iyi 5 ICO listemizi hazırladık.

Araştırmalara göre sıradan bir iş ya da iyi bir eğitimle bu zenginler listesine girmek, %1’lik dilimde olmak demek.

Aylık gelirinizin maximum %20’sini tasarruf olarak kenara ayırsanız bile size istediğiniz tarzda bir yaşantıyı verebilecek imkanlar, maddi yeterlilik çok uzun yıllarınızı alabilir.

Günümüzde dijital para birimleri ve ICO’lar sayesinde yatırım her zamankinden daha kolay. Yatırım fırsatlarını her yerde bulabilirsiniz. Bazıları oldukça risklidir (birkaçı dolandırıcılıktır). Ancak büyük risk, büyük ödül demektir.

En iyi 5 ICO listemizde, 2018 yılında çıkarmak için en kârlı ICO’lardan bazılarını sergileyeceğiz. Bazıları risk almak için hazır olduğunuzda sizi milyoner yapabilir.

Ama önce, önceki ICO’ları görelim, böylece büyük ödüller ile ne kastettiğimizi görebilirsiniz.

Not: Dikkatli bakarsanız ETH, NEO gibi yatırımcısına ciddi kazançlar sağlamış ICO’ları görebilirsiniz.

 

Bazı ICO’ların inanılmaz getiriler sağladığını yukarıda göstermeye çalıştık, ufak yatırımların sizlere neler kazandırabileceğinin bir göstergesi olarak.

Şu anda en popüler kriptopara birimlerinden biri olan Ethereum (ve çoğu ICO için temel kod) ICO’sundan bu yana% 229615 oranında bir kazanç sağladı

Yatırım yapılan her bir dolar için yaklaşık 2300 bin dolar. ICO’sunda sadece 10 dolarlık bir yatırım yapmış olsaydınız şuan 23000 dolarınız olacaktı. İnanılmaz değil mi ?

Eminim bir çoğumuz fırsatların artık kaçtığını düşünüyor. Ahh ahh keşke en başında 10 dolar iken 100 dolar iken alabilseydik şunlardan…

İnternet 2.0 olarak tanımladığımız blockchain ve kriptopara sektöründe henüz hiç birşey için geç değil.

Sizi milyoner yapabilecek en iyi 5 ICO

2018 yılında şu ana kadar incelediğimiz en iyi 5 ICO projesini seçtik. Seçim yaparken potansiyel büyümeye, eko sistemlerine ve her ürünün arkasındaki ekibe dayanan güçlü yönlere baktık. Ayrıca bazı risk faktörlerine dikkat çektik, böylece madalyonun iki tarafını da göstermek istedik.

# 1 Telegram ICO

Ürün
TON (Telegram ICO’nun Kısaltılmış adı), tüm kripto para birimlerinde ortak olan sorunlara çözüm olarak ortaya çıktı. Fikir çok basit: blok zincirlere ortak bir temel vererek daha kolay erişilebilir hale getirmek. TON mimarisi üç şeye izin verecek şekilde tasarlanmış;

  • Hız ve ölçeklenebilirlik
  • Kullanımı kolay arayüz
  • Geniş kullanıcı taban

Esnekliği sayesinde sadece mesajlaşma uygulaması olarak  değil alışveriş entegresine müsait şekilde olacak.

Eğer bir kriptopara takipçisi iseniz ve ICO’lara yatırım yapıyorsanız hali hazırda telegramı zaten kullanıyorsunuzdur. 200 milyon aktif kullanıcıya doğrudan etkileşim sağlayacak bir ICO. Fikir oldukça iyi ve bir şekilde Kik’in KIN simgesini andırıyor. Bekleyip neler yapıp yapmadığına bakmak zorundayız.

Neden milyoner yapabilir ?

Birincisi: kullanıcı tabanı. Kriptopara sektöründe ki en temel sorunlardan birisi eko sistem ve kullanıcı sayısı. Telegram ekibi TON’u kendi uygulamalarına entegre etmeyi başarırsa ve uygulamanın her örneğini güvenli bir kişisel cüzdan haline getirirse, büyük bir başarı olur.

TON anında dünyanın en yaygın şifreleme oranı haline gelecektir. Ve eğer bunun üzerine, teklif ettikleri tüm işlevselliği kurabilirlerse interneti yeniden şekillendirebilirler.

Ayrıca, Telegram zaten tanınmış bir marka ve dijital arenada güçlü bir oyuncudur; Hali hazırda pre sale de ciddi rakamlara ulaşmış bir projedir.

Risk

Her ne kadar fikir çok güzel olsa da blockchain tabanlı bir mesajlaşma uygulaması olmak internet için büyük bir devrim.  Ekibin henüz bir adım atmamış olması risk olabilir.

İkincisi: Yeni bir devrimin kabul edilemeyebilir olmasıdır. Her yenilik öncelikle kabul edilmemiştir. Paypal bile ilk çıktığında ne kadar zorluk çekmiştir.

Üçüncüsü: 200 milyon aktif kullanıcının nasıl bir tepki vereceğini henüz bilmiyoruz. Kullanıcı deneyimi mobil uygulamalar için önemli ve bunu riske atmış olabilirler.

Bonus İpucu

Fizibilite bir yana, KIN’in arkasındaki fikir , blok zincirin en radikal kullanımlarından birini sergiliyor: donanım ara bağlantısı. Bir sinir ağı gibi, blok zincir, işlemci gücünün ortak, dijital bir mimari aracılığıyla paylaşılmasını sağlacak. Henüz o noktada olmayabiliriz, ancak internet sadece bir büyük süper bilgisayar olduğunda , cihazlarımızın her biri işletim düğümleri gibi davranan bir zaman gelebilir. Gelecek internette :)

# 2 Kodak ICO

Ürün

Kodak’ı duymayan kaldı mı ki ?

Kodak firmasını geleneksek fotograf çekmeye imkan sağlayan firma olarak tanıdık. Bir çoğumuzda kullandık. Hatta bununla ilgili daha önce ICO duyurularını bile yapmıştık

Çekirdek konsept basit: dijital fotoğraflar, yaratıcılarının bilgilerini taşıyacak ve tamamen izlenebilir hale gelecektir. Bu, her fotoğrafçı için cazip bir seçenektir ve kesinlikle katma değer yaratacaktır.

Neden milyoner yapabilir?

Tekrar soralım. Kim Kodak’ı duymamıştır? Uzun bir geçmişi olan bir markanın çabalarını desteklemek için bir adı ve mirası vardır . Ayrıca fotoğrafçılıkla ilgili herşeyi bilen biri varsa o da Kodak’tır, değil mi?

Ayrıca, dijital haklara ulaşmanın başka yolları olmasına rağmen, blok zincir fikri mülkiyet haklarının sahiplerini takip etmenin en iyisi olabilir. İdeal bir ortamda, fotoğrafların karması (veya isterseniz markalaşma) hemen hemen anlık olabilir (fotoğrafçılığa kendi tarihine sahip bir kelime olabilir). En fütüristik, internete bağlı dijital kameralarla birleştirin; profesyoneller ve amatörler için de çok değerli bir araç olduğunu kanıtlayabiliriz.

Risk

Kodak firmasını duymayan kalmamıştır demeye devam ediyoruz. Dijitalleşme sürecine bugüne kadar uyum sağlayamamış olmaları, firma için bir risk oluşturabilir.

Ayrıca dijital hakların izlenmesi için güzel bir yol gibi görünüyor olsa da, onları zorunlu olarak uygulamak için uygun bir araç değildir . Bu nedenle, özellikle profesyonel fotoğrafçılar için teşvikler çok ince olacaktır. Blockchain daha pahalı cihazlara entegre edilmişse, bu engel iki kat daha zor üstesinden gelebilir. Kodak’ın negatifleri gerçekten altın çağ başarılarını aşabilir.

Bonus ipucu

Fikri mülkiyet hakları blockchain ile çözümlenebilirse bu bir devrim olabilir.

#3 Cointed ICO

Ürün

Kripto paralar ile parayı değiştirmeye karar veren bu doğrultuda bir misyona sahip bir şirkettir. Hali hazırda Avusturya ve diğer birçok Avrupa ülkesinde bir Kripto ATM makinesi ağı kurdular bile.

Cihazlar kendi başına oldukça işlevseldir, tek yönlü ve iki yönlü çeşitlilikler ile hizmet vermektedir. Hem kriptoparalarınızı fiat para birimine çevirebilir hem de fiat para birimleri ile kripto para alabilirsiniz. İşlem maliyetleride oldukça uygundur.

Bu aynı zamanda kripto’yu sadece yatırımcıların değil, sıradan kullanıcıların da yararlandığı ve cazip hale getirdiği anlamına gelir. Kripto kullanmanın bir kredi kartı kadar basit olabileceğini düşünün (ki bu da Cointed de gelişmektedir).

Neden milyoner yapabilir?

Cointed işleyen bir şirkettir ve ATM’leri zaten çalışmaktadır; bu nedenle, teknoloji ve yönetimlerinin sağlam olduğunu söylemek güvenlidir. Şimdiye kadar başarılı olmuşlardır, bu yüzden de olabilirler mi, yoksa oyunu yükselterek getirilerini iyileştirebilirler mi diye bir soru değil. Cointed bir bankacılık lisansı üzerinde çalışıyor ve bu nedenle başarılarını korumak için ekstra yol kat etmeye hazırlar.

Ayrıca, eğer başarılı olursa, kripto dünyasının tamamı başarılı olur.

Kripto ATM’leri oldukça yeni, ancak tarife ve masrafları şu anda dayanılmaz. Eğer Cointed bunu değiştirebilirse, bu da beraberinde bir devrimi getirecektir.

Risk

Devletlerin ve bankacılık sistemlerin henüz bu yapıya hazır olmayışı tamamen başlı başına bir risk oluşturabilir.

Bonus İpucu

Şirket içi sorunlarını harika bir şeffaf şekilde çözerek çok ciddi bir bonus kazandılar.

Ayrıca, 20 ETH veya daha fazla katkıda bulunanlar için ücretsiz bir kripto banka kartı hediye ediyorlar.

# 4 AgroTechFarm ICO

Ürün

AgroTech Farming, kapalı hidroponik tarım ekipmanları konusunda uzmanlaşmış, halihazırda kurulmuş bir Rus şirketidir . Çabaya veya önceki bilgiye ihtiyaç duymadan iç mekanlarda sebze yetiştirmek için fütüristik görünümlü bir cihaz geliştirdiler ve inşa ettiler. ATF homegrower app kontrollüdür ve iki modelden oluşur: Üç farklı küçük ürün ve esrarın yetiştirilmesi için yapılan Çilek, esrar bitkilerinin yetiştirilmesi için veya diğer uzun boylu bitkiler için uygundur.

ICO, artan oranda organik üretime gereksinim duyan tıbbi ve dinamik esrar pazarının bu büyük pazarlardaki ideal talebi şekillendirdiği ATF’nin Kanada ve ABD’deki sert temellerini finanse etmeyi amaçlıyor.

Neden milyoner yapabilir?

Bu ICO,  Şirket ve ürün zaten kurulmuş durumda, söz verdiklerini inşa etsinler mi yoksa o noktadan mı geçtikleri görülecek bir kumar değil. Bunlar hayalperest değil ciddi işadamları.

Ayrıca, yetiştiricilerine yönelik talep zaten iyi kurulmuş bir talebe dayanıyor: ABD ve Kanada, büyüyen tüketicileri için yeterli miktarda organik sebzeler ve Esrar üretemiyor. Bu nedenle, organik ürünler için fiyatların üzerinde büyük darbe görebilirsiniz.

Risk

Konu esrar olunca herhangi bir neden göstermeksizin ICO ya katılmak istemeyebilirsiniz. Ayrıca üretilen cihazlar biraz pahalı gibi. Satış yapılması pek kolay olmayabilir.

Bonus ipucu

ATF’nin ABD ve Kanada’daki esrar talebi araştırması oldukça umutlu görünüyor.

# 5 Envion ICO

Ürün

Envion’un cihazı, güneş enerjisi, ileri teknoloji madenciliği ve küresel bir topluluğu birleştiren oldukça düzgün bir fikir.

Her şey elektrik fiyatlarına dayanıyor. Güneş enerjisi santralleri aşırı kapasite üretmektedir. Bu, bazen talep edilenlerden çok daha fazla enerji ürettiği anlamına gelir. Yani, fiyat düşer, ancak yalnızca kaynakta.

Envion, bu ucuz enerjiden faydalanabilen, kullanılabilir ısı ve madencilik kriptosu üreten mobil madencilik cihazlarını dağıtmak için yola çıktı. Hepsi kendi özel platformunu kullanarak denetlendi.

Neden milyoner yapabilir?

Bu fikir kripto dünyasındaki büyük sorunlarla ilgileniyor: enerji fiyatları ve çevresel etki. Bitcoin madenciliğinin gezegeni ciddi derecede incittiğini, çeneyi düşürücü miktarda enerji harcadığını zaten biliyoruz.

En önemli isabet de teknoloji için madencilik kullanımı.

Özel ev yapımı yazılımlarla birbirine bağlanan Envion madencilerinin küresel topluluğu da devam etmek için sağlam bir temel oluşturuyor. Son olarak, teknolojileri sadece sağlam değil, patent korumalı, bu nedenle taklitçilik riski sınırlıdır.

Risk

EVN almak zor. Çoğu simgeden farklı olarak kişisel veriler ve belgeler sunmalısınız. Evrak süreçleri ciddi anlamda zor bir süreç.

Nakliye ve üretim maliyetleri de sorunludur, bu nedenle vaat edilen getiri büyük olmakla birlikte, daha büyük başlangıç ​​yatırımları gerekebilir.

Bu, Envion’un profesyonel kullanıcılara, kaynakları ve zamanı ayırmaya hazır olacağına, böylece kalabalık olabildiğince büyük olmamasına ve onlardan çok şey talep etmesine bağlıdır . Envion, topluluklarını kurmak ve yönetmek için sinir ve örgütlenme gücü göstermek zorundadır.

Bonus ipucu

Firma elektrik sorunu bir nebze olsa da çözebilirse madenciler için ciddi bir devrim olabilir. Doğal enerji santralleri ile elde edilen elektrikle madencilik yapmak ve bunu da uygun bir şekilde yapmak çok keyifli olabilir. Yeşil madencilik bizi bekliyor diyebiliriz.

ICO Süreçleri ve Yorumlar

Başta söylediğimiz gibi zengin olmak yatırım yapmakla ilgilidir. Akıllı yatırımlar, risklerden kaçınmak değil akıllıca almalarıyla ilgilidir.

2018 yılında farklı bir şeyler yapın. Hayatınıza yön verebilecek ufak yatırımlar sizi gelecekte şu anki olduğunuz konumdan farklı yerlere getirebilir.

coinstaker

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin