En çok ziyaret edilen kripto para borsaları hangileri? Eylül raporu
En çok ziyaret edilen kripto para borsaları hangileri? Eylül raporu

En çok ziyaret edilen kripto para borsaları hangileri? Eylül raporu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

The Block Research tarafından yayımlanan araştırma raporuna göre kripto para borsalarının toplam web trafiği eylül ayında %14,6 geriledi. Peki en çok ziyaret edilen kripto para borsası hangisi?

Ağustos’ta borsaların web trafiği zirve yapmıştı

Ağustos 2020’de web trafiği, yılın en yüksek seviyesi olan 144,3 milyon ziyaretle zirve yaparken, kripto para borsalarına eylül ayında 123,2 milyon ziyaret gerçekleşti. Ziyaretçi sayısındaki düşüşe rağmen, Eylül 2020 borsalar için hâlâ en yüksek ikinci web trafiği görülen ay olarak kayıtlara geçti

Binance, 35,6 milyon web trafiği ile ziyaretlerin %28,9’unu (çoğunluğu) elinde tutuyor. Coinbase, 23,7 milyon ziyaret ile web trafiğinin %19,2’sini sağladı. BitMEX ise 5,4 milyon ziyaretle %4,4’lük bir paya sahip.

En çok ziyaret edilen kripto para borsaları Binance, Coinbase ve BitMEX

Temmuz ayı ile ağustos ayı arasında görülen %30,5’lik büyüme eylül ayında tekrarlanamamış oldu. Ağustos ayı 144,3 milyon ziyaretle 14 aylık zirveyi temsil ediyordu. Yılın sekizinci ayında yine Binance 33,8 milyon ziyaretle zirveyi temsil ederken Coinbase de 30 milyonu geçmeyi başarmıştı.

BitMEX’in de 6,9 milyonluk ziyaret sayısına erişmesiyle yalnızca bu üçlü, tüm borsalar arasındaki %49’luk trafiği tek başına çekmeyi başarmıştı. Oransal olarak paylar eylül ayında da çok farklı değil.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin