eToro halka açılıyor: CEO Yoni Assia, hareketin arkasındaki temel ayrıntıları açıkladı
eToro halka açılıyor: CEO Yoni Assia, hareketin arkasındaki temel ayrıntıları açıkladı

En çok veriyi Blockchain’e ekleyen kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasadaki farklı kripto para birimlerine bakıldığında, projelerin Blockchain uzunluğu sıklıkla tartışılıyor. Bazı kripto paralar, zincirlerine başkalarına kıyasla çok fazla veri ekleyebiliyor. Aşağıdaki para birimleri OnChainFX’den elde edilen verilere göre, son 24 saat içinde eklenen kilobayt cinsinden boyutlara göre sıralanıyor.

İşte en çok veriyi Blockchain’e ekleyen kripto paralar

6- Litecoin

Belirli bir dApp veya akıllı sözleşmeleri olmayan bir para birimi için, Litecoin hala düzenli olarak Blockchain’e sağlıklı bir veri parçası ekliyor. Bunlar son 24 saat içerisnde 12MB veriyi Blockchain’e ekliyor. Litecoin Blockchain’e buna göre veri ekleyen tek kaynak olduğu için ağda hala yeterli işlem olduğunu gösteriyor.

5- Dogecoin

Dogecoin’in son zamanlardaki popülerliği göz önünde bulundurulduğunda, yerel işlemlerden dolayı Blockchain’in büyümesini görmek şaşırtıcı değil. Zincire toplam 14MB ekleniyor. Bu, birkaç kişinin ciddiye aldığı bir proje için sağlıklı bir rakam. Öyle olsa bile, Dogecoin burada kalmaya devam ediyor ve bu para birimini kullanma talebi yakında yavaşlamayacak.

4- PIVX

Gizliliğe odaklanan bir para birimi için mevcut kripto para birimi görüşmelerinin bir parçası olarak PIVX’ten hiç bahsedilmiyor. Yine de ağ, hızlanan bir hızla büyüyor ve geçen gün Blockchain’ine 34MB’den fazla veri ekleniyor. Aynı zamanda piyasadaki en belirgin gizlilik paralarından biri ve bu listede gizlilik özellikleri olan iki kripto paradan sadece biri.

3- Monero

Monero ve diğer tüm gizlilik odaklı kripto para birimleri arasında çok büyük bir fark var. Monero’nun isteğe bağlı bir gizliliği yoktur, bu da varsayılan olarak en özel parayı yapar. Aynı zamanda, Monero 73MB veriyi son 24 saat içinde kendi Blockchain’ine ekliyor.

2- Bitcoin

Bitcoin’in dünyanın lider kripto para birimi olduğunu düşünürsek, Blockchain’inin en hızlı şekilde büyümesini bekleyebiliriz. Bu zorunlu bir durum değil, ancak 87MB’lık bir ek, hepsi de o kadar da kötü değil. Bitcoin’in devasa Blockchain boyutu geçmişte iyi belgelendiği için, oldukça dik bir miktar.

1- Ethereum

Ethereum’un Blockchain’i şu an en hızlı büyüyen Blockchain ve buna hiç kimse gerçekten şaşırmıyor. Bu kısmen yerli akıllı sözleşmeler, dApps ve ICO token satışları ile gerçekleşiyor. Blockchain’e günlük olarak 166MB eklemek oldukça endişe verici olsa da, bu problemlerin bir kısmı, Ethereum ekosisteminin gelecekteki planlarında çözülecek gibi görünüyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin