Graph, Bybit ADA, DOT, UNI listelerken Cardano ve Polkadot almayı planlıyor
Graph, Bybit ADA, DOT, UNI listelerken Cardano ve Polkadot almayı planlıyor

En çok işe alım yapan kripto para firmaları hangileri?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para endüstrisi büyüdükçe bu alanda faaliyet gösteren firmaların sayısı ve büyüklükleri de artıyor. Kripto paralar üzerine araştırmalar gerçekleştiren The Block, en çok çalışan arayan kripto para firmalarını araştırdı.

Binance ve Coinbase en çok iş ilanı yayımlayan kripto para şirketleri

Başlı başına birer ekosistem halini alan Binance ve Coinbase, 2020’nin ilk çeyreğinde kripto para endüstrisinde en çok çalışanı işe alan şirketler olarak zirveyi paylaştı.

The Block’tan Steven Zheng tarafından yapılan araştırmaya göre, her iki borsa da çeyrek boyunca en az altı iş ilanı yayımladı. Kripto cüzdan Ledger, BitGo ve Ripple da 2020’nin ilk çeyreğinde en az beş iş ilanı listeleyerek dikkat çekti.

Toplu olarak, kripto ve Blockchain firmaları yılın ilk çeyreğinde 400’den fazla iş ilanı yayımladı. Ocak ayı en yüksek (%40) iş ilanının yayımlandığı aydı.

Özellikle ABD bu alanda en çok çalışan ve şirketin yer aldığı ülke olarak öne çıkıyor. Devamında ise İngiltere ve Almanya geliyor.

theblockcrypto

Weiss Kripto Sıralaması açıklandı: Birinci Bitcoin veya Ethereum değil!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin