Huobi Tayland kapanıyor
Huobi Tayland kapanıyor

Dünyanın en büyük kripto borsalarından biri daha küçülüyor! Kapanma kararı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tayland Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Huobi Tayland’ın işletme lisansını iptal etti.

Huobi hacme göre ilk 10 kripto para borsasından biri konumunda

Huboi’nin web sitesinde yayınlanan açıklamada şirket, platformu 1 Temmuz’da kalıcı olarak kapatacağını ve varlıklarını çok geç olmadan borsadan çekebilmeleri için müşterileriyle iletişime geçmek için çalıştıklarını açıkladı. CoinMarketCap verilerine göre Huobi Global, son 24 saatte 2,3 milyar dolarlık işlem hacmi ile ilk on borsa arasında yer alıyor.

Huobi Tayland, “Yolculuğumuzun sona erdiği için üzgünüz” dedi ve ekledi: “Uzun desteğiniz için içtenlikle teşekkür ederiz.”

Huobi’nin Tayland’daki girişimi nispeten kısa sürdü. Ana şirketin web sitesine göre şirket, platformunu 2020 yılının Şubat ayının sonlarında iki yıldan biraz daha uzun bir süre önce ülkede başlattı. Ve hizmetleri, Tayland’ın SEC’inin bir kararının ardından geçen yılın Eylül ayının başından beri askıya alınmıştı.

Müşterilere ulaşmaya çalışıyorlar

Ajans, şirketin Tayland’ın SEC’i tarafından ticaret, bilgi teknolojisi sistemleri ve müşteri varlıklarının tutulması dahil olmak üzere belirlenen sorunları düzeltmek için bir uzatma talebinde bulunmasının ardından, Tayland’da faaliyet gösteren borsaların lisansını iptal etmekten sorumlu tuttuğu kural ve düzenlemelere uymadığını belirtti.

İnceleme döneminde, şirketin müşterilerine varlıklarını iade etmesi istendi ve şirket bunun için çabaladıklarını belirtti. Huobi Tayland, şirketin “hala ulaşılamayacak kadar çok müşterisi” olduğunu ifade ediyor.

Borsa kalıcı olarak kapatıldığında, müşterilerin borsadaki varlıkları geri almanın hiçbir yolu olmayacak ve şirketin blog gönderisinde “Huobi Tayland’ın Huobi Group ve bağlı kuruluşları ile artık hiçbir bağlantısı veya yasal bağlayıcılığı olmayacak.” denildi.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin