featured

En büyük hareket eden iki altcoin: AVAX ve DOT son durum…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası bu hafta oldukça hareketli kaldı. Bitcoin kadar altcoin’lerde öne çıktı. Bazı varlıklar daha çok çıkış gösterebildi. Bunlardan ikisi ise AVAX ve DOT oldu.

Avalanche, bugünkü seansta %22’ye kadar yükseldi. Perşembe günü en çok kazananlarından biriydi. Hareket, ABD’deki enflasyonun piyasaların beklediği gibi %6,5’e düşmesiyle geldi. Polkadot, fiyatların dört haftanın en yüksek seviyesine yaklaşmasıyla dikkat çeken diğer bir etken oldu.

Avalanche (AVAX) fiyatı

AVAX, kripto para birimlerinin en son ABD enflasyon raporuna tepki vermesiyle bugünkü oturumda %22’ye kadar yükseldi. Avalanche yükselişi ayrıca dün gelen anlaşmayla daha da iyi oldu.

AVAX/USD, günün erken saatlerinde 16,11 dolarlık bir zirveye ulaştı. Dün son olarak 12.40 dolara düştükten sonra geldi. Perşembe günkü fiyat artışı çığı, fiyatın 18,15$ ile zirve yaptığı 8 Kasım’dan bu yana en yüksek noktasına çıktı.

Polkadot (DOT) fiyatı

DOT, fiyatların dört haftanın en yüksek seviyesine yaklaşmasıyla bugünkü seansta bir başka büyük kazanç sağladı.

DOT/USD, 4,84 $’lık bir düşük seviyenin ardından Perşembe günü erken saatlerde 5,16 $’lık gün içi en yüksek seviyesine ulaşmayı başardı.

DOT, 5,15 dolarlık kilit direnç seviyesini kırarak bu süreçte 16 Aralık’tan bu yana en güçlü noktasına ulaştı. Grafikten de görülebileceği gibi, 14 günlük RSI uzun vadeli tavanı olan 68.00’in üzerine çıkamadı 

Fiyat gücü şu anda 63,10’da seyrediyor, DOT önceki zirvesinden düşüyor. Varlık 5,19 dolardan işlem görüyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin