En büyük Ethereum stake havuzları: İşte tam liste…

En büyük Ethereum stake havuzları: İşte tam liste…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum stake havuzları, fonları veya bilgi birikimi olmayan yatırımcılar için ağ doğrulayıcı ödüllerine girmek için biraz çekişmeli olsa da popüler bir yol. Önümüzdeki hafta başlaması planlanan birleşme, öncesinde en büyük Ethereum stake havuzlarını merak ediyor musunuz? İşte bu liste tam size göre…

Lido Finance

Ethereum stake havuzları dediğimizde aklımıza ilk olarak Lido Finance geliyor. Stake ETH (stETH) açık ara en popüler stake havuzu. Lido, 2020’nin sonlarında Beacon Chain oluşturulmadan hemen önce sıvı stake token’ı piyasaya sürdü. 

Tokenin likit yapısı, ETH mevduat sahiplerinin stETH aldığı ve ETH’leri Lido ile kilitli kalırken stETH’yi satabileceği, takas edebileceği veya ödünç verebileceği anlamına gelir.

Etherescan’a göre stETH, 98.000’den fazla benzersiz cüzdan tarafından tutuluyor. Şu an halihazırda 2,4 milyon ETH stake edilmiş durumda.

Coinbase

Lido Finance havuzuna en yakın Coinbase var. Elindeki stake miktarı 2 milyon. LDO yine de 400 bin adet ile farkı açmış durumda. 

Coinbase Wrapped Stake Edilmiş ETH (cbETH). stETH’nin yaptığı gibi davranır ve merkezi olmayan finans kredisi protokollerinde teminat olarak kullanılabilir. 

Kraken

Aralık 2020’de, Proof-of-Stake Beacon Chain’in piyasaya sürülmesinden sonra Kraken, müşterilerinin birleşme öncesinde 100.000 ETH stake ettiğini duyurdu. Bu miktar on kat arttı. Lido, Coinbase ve Binance’in aksine Kraken, sıvı staking seçeneği sunmuyor. Buna rağmen Kraken’in stake havuzlarında 1.1 milyon ETH bulunuyor.

Binance

Ethereum stake havuzlarının en azı Binance’da mevcut. 1 milyon altında bir stake havuzu var. Binance, Binance Beacon ETH’sini (bETH) 2021’in sonlarında piyasaya sürdü. Bunu, stake havuzuna katılan Ethereum mevduat sahiplerine ihraç ediyor. Yine de Binance borsasının elinde 1 milyona yakın yani 904.608 ETH var.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin