Dünyanın en büyük Ethereum cüzdanı şaşırtıyor! Peki neden?
Dünyanın en büyük Ethereum cüzdanı şaşırtıyor! Peki neden?

Dünyanın en büyük Ethereum cüzdanı şaşırtıyor! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İddia edilen FTX “hacklemesinden” sonra, programcının cüzdanı 280 milyon dolarlık eşiğe ulaştı ve bu da onu en büyük cüzdanlardan biri haline getirdi. Ancak, bu durum kripto pazarı için ciddi sonuçlara sebep olabilir.

Hacker borsadan muazzam miktarda fon alarak, daha sonra Ethereum ile takas ettiği ve başka bir cüzdana gönderdiği büyük miktarda fonun kontrolünü ele geçirdi. Yapılan gözlemlerin sonucunda bu fonları Tornado Cash gibi kripto para karıştırma çözümlerine göndereceğini varsaydı.

Ancak fonlar, hiçbir yere taşınmadan bilgisayar korsanının cüzdanında hâlâ duruyor. Hacker işlemlerini sınırlandırabilecek artan sayıda OFAC uyumlu blok göz önüne alındığında, Tornado Cash aracılığıyla para aktardıktan sonra muhtemelen bazı sorunlarla karşılaşabilir.

Aynı zamanda, çok sayıda doğrulayıcı, OFAC yönergelerine bakmadan ağdaki fonları işlemeye devam ediyor. Bunun sonucunda hacker fonları ilerleyen zamanlarda aktarabilir ve daha sonra satışını gerçekleştirebilir.

Büyük kripto borsası CEO’su daha fazla çöküş olabilir

Ne yazık ki, sektörün yasadışı temsilcileri, çalınan fonlardan kâr elde etme konusundaki rasyonel yaklaşımlarıyla tanınmıyor. Blockchain suçlularının çoğu, varlıklarını mevcut herhangi bir ticaret platformunda piyasa fiyatlarından düşürüyor. Daha sonra dijital varlıklarını nakde çevirmenin bir yolunu buluyor. Ethereum, birkaç ayın en düşük seviyelerine düşmeden 200 milyon dolarlık satış baskısına kolayca dayanabilen piyasadaki en likit varlıklardan biri olmaya devam ediyor. Basın zamanında, Ether 200 milyon dolarlık satışın artan olasılığına tepki vermiyor ve 1.250 dolardan işlem görüyor.

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin