Ethereum balinası, Shibarium lansmanından önce varlık topladı

En büyük Ethereum balinası, ETH’nin 2 bin doları devirmesinde bakın ne kadar kazandı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’daki büyük kopuş sonrasında balinaların kazancı 1 ay gibi kısa süre içinde arttı. Rallinin sürdürülebilir olması sayesinde kazançlar ciddi boyutlara ulaştı. Özellikle de en büyük Ethereum balinası, Ether’in 2.000 doları devirmesiyle devasa kazanç alabildi.

Ethereum Merge’ye sayılı günler kala 1 aylık süreçte ETH/USD paritesi kimsenin beklemediği bir performansı gösterdi. Ağ birleşmesine neredeyse 1 aylık bir süreç olmasına rağmen fiyatlanma önceden başladı. Uzmanlar bu fiyatlanmanın ‘Ethereum Merge’ sürecinde de devam edeceğini düşünüyor.

Ethereum balinası, son 1 ayda kasasını doldurdu

Ethereum (ETH) ağındaki en zengin cüzdan, güçlü ETH rallilerinin ardından son 30 gün içinde neredeyse bir milyar dolar değer kazandı.

Blockchain izleme hizmeti Whalestats’a göre, Naruto olarak bilinen Ethereum balinası, 15 Temmuz’da 1,98 milyar doların biraz üzerinde olan bir bakiyeden, yaklaşık %50’lik bir artışla 2,96 milyar doların üzerine çıktı.

Etherscan, son yedi ay boyunca cüzdana önemli bir mevduat olmadığını ortaya koydu. Naruto şu anda yaklaşık 2.85 milyar dolar değerinde 1.490.000 ETH’ye sahip. Önde gelen akıllı sözleşme platformu, bu yılın Mayıs ayının ortasından bu yana görülmeyen bir seviye olan Pazar günü iki kez kısaca 2.000 doları aştı.

Ayrıca son 24 saat içinde en çok satın alınan 10 tokene bakıldığında, Wrapped Bitcoin (WBTC) ve Ethereum başı çekiyor. İkiliyi dört stabilcoin izliyor:

  • 183.709 Tether (USDT) 
  • 153.920 $, 153.998 USDC
  • 50.000 Aave USDC (aUSDC) 
  • 4.104 Frax’a (FRAX)

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin