En büyük Dogecoin balinası 4 milyar DOGE taşıdı! Elon Musk mı?
En büyük Dogecoin balinası 4 milyar DOGE taşıdı! Elon Musk mı?

En büyük Dogecoin balinası 4 milyar DOGE taşıdı! Elon Musk mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En büyük Dogecoin balinası DPDLBA, 3.8 milyardan fazla DOGE tokenini DDuXGM cüzdan adresine aktardı. “DDuXGM” cüzdan adresi artık en büyük 5. DOGE sahibi oldu. Piyasa belirsizliğinin ortasında bu büyük hareketin sahibi kim?

Balina adresi 4 milyar DOGE taşıdı

Lookonchain, 20 Aralık’ta attığı bir tweet’te, Dogecoin’in en büyük sahibi “DPDLBA”nın bugün “DDuXGM” adresine 280.6 milyon dolar değerinde 3.84 milyar DOGE aktardığını ortaya çıkardı.

Zincir üstü veriler, “DPDLBA”nın Dogecoin’in en büyük sahibi olduğunu ve neredeyse %25,24 arza sahip olduğunu ortaya koyuyor. Cüzdan adresi, 2.6 milyar dolar değerinde 34.68 milyar DOGE tutuyor. Dogecoin’in en büyük ikinci sahibi, toplam arzın %5,50’si olan 7.55 milyar DOGE’ye sahip. Bu nedenle, cüzdan varlıkları arasında çok büyük bir fark vardır.

“DDuXGM” şu anda 3.84 milyar DOGE‘den fazla tutan ve %2,80 arz sağlayan beşinci en büyük Doge sahibi. Zincir üstü veriler, “DPDLBA”dan “DDuXGM”ye 632.479.064,94 DOGE’lik altı eşit işlemin ve 49.074.826,85 DOGE’lik tek bir işlemin yapıldığını gösteriyor. Bu nedenle, cüzdan sadece bir saat içinde en büyük 5. DOGE sahibi oldu.

Birçok kişi Elon Musk’ın Dogecoin’in en büyük sahibi olduğuna ve büyük miktarlarda DOGE’ye sahip olduğuna inanıyor. Ancak tarihsel veriler, “DPDLBA”nın Robinhood ile ilişkili olduğunu gösteriyor.

Kripto ticaret uygulaması Robinhood, Temmuz ayında soğuk cüzdanındaki tüm Dogecoin’leri tek bir cüzdana taşıdı. Whale Alert’e göre, Robinhood elinde tuttuğu 41 milyar DOGE’nin tamamını “DPDLBA”ya taşıdı. Hareket, Elon Musk’ın Twitter üzerinden yaptığı anketin sonuçlarına bağlı olabilir.

Elon Musk, Twitter’daki CEO’luk görevinden istifa edip etmeme konusunda bir anket başlattı ve çıkan sonucu kabul edeceğini belirtti. Anket sonucunda katılımcıların %57,6’sı Musk’ın Twitter’daki görevinden ayrılması gerektiğine karar verdi. Ankete yaklaşık 17 milyon kişinin katıldığı belirtildi.

DOGE fiyatı zayıf kaldı

Dogecoin fiyatı, Elon Musk’ın anket sonuçlarına uymayı önermesinin ardından düştü. DOGE fiyatı, son 24 saat içinde tekrar 0,070 dolara düştü. Ayrıca, DOGE fiyatı şu anda bir günde yaklaşık %6 ve bir haftada %16 düşüşle 0,074 dolardan işlem görüyor. Son olarak, Bitcoin fiyat hareketi belirsizliğini koruduğu için DOGE fiyatının bu ay zayıf kalması bekleniyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin