Büyük balinalar Chainlink ile ilgileniyor
Büyük balinalar Chainlink ile ilgileniyor

Çıldırdılar: En büyük balinalar bu altcoin’i “deli gibi” biriktirmeye başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük Ethereum balinalarının son günlerde ilgi duymaya başladığı ve birikim moduna geçtiği altcoin öğrenildi. Balinalar özellikle merkezsiz finans endüstrisi için bir veri besleme hizmetine güç veren altcoin’lerden biri ile stok yaptığını gösteriyor.

Blockchain işlem takipçisi WhaleStats, bOracle ağı Chainlink’in (LINK) kripto balianları arasında popülerlik kazandığını açıkladı.

“LINK bugün birçok büyük işleme konu oldu.

Metriklerimize baktığımızda, LINK:

– En çok işlem gören token

– En çok satın alınan 10 tokenden biri

– En çok kullanılan akıllı sözleşme

– 1000 en büyük ETH cüzdanı arasında”

WhaleStats’ın son rakamları, borsa dışı en zengin 1000 Ethereum adresi arasında LINK’in şu anda 261,4 milyon doların üzerinde bir değerle tüm varlıkların %2,21’ini oluşturduğunu ortaya koyuyor.

WhaleStats ayrıca Chainlink’in devasa fonlara sahip balinalar arasında en çok işlem gören altcoin olarak çok zincirli ölçekleme çözümü Polygon’u (MATIC) geride bıraktığını açıkladı.

Bir balina, adeta Chainlink alışveriş çılgınlığına imza attı ve 24 saatlik bir zaman diliminde 15 milyon doların üzerinde token aldı. Cüzdan şu anda değeri 32,1 milyon doların üzerinde olan 1,3 milyondan fazla LINK’e sahip.

Bu haberin yazıldığı sırada Chainlink’in fiyatı gün içinde %7,74 artışla 25,10 dolar.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin