featured

En büyük altcoin’ler ne durumda: İşte dikkat çeken iki varlık…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MATIC, kripto piyasaları bugünkü seansta çoğunlukla yeşil durumdaydı. Haftanın son iş gününde iki ayın en yüksek seviyesini gördü. Diğer bir altcoin SOL ise, hafta sonuna doğru üst üste üçüncü seans için fiyat yukarı tırmandı. Yeşil yakan tokenlerden biriydi.

Solana (SOL)

SOL, fiyatların önemli bir direnç seviyesine yaklaşmasıyla Cuma günü üst üste üçüncü seans için değer artışını gördü. Hafta kapanmaya yaklaşırken, SOL/USD paritesi Cuma günü 38.35$’da zirve yaptı. Bu fiyat 9 Temmuz’dan bu yana en yüksek noktası oldu.

Cuma günü, gün içi en yüksek seviyesi, tokenin 40.85$ direnç seviyesine yaklaştığını gördü. Bu, Haziran ayının başından beri gerçekten kırılmamış bir nokta.

SOL’deki, son bir fiyat tabanının 32 dolardan kırılmaya çalışılmasının ardından geldi. Ancak boğalar, geçmişte olduğu gibi bu düşüşü de satın aldı.

RSI endeksi 53.17’de izleniyor. Ancak, boğaların bunu üç aydır kırılmayan bir tavan olan 54.75’e itmek istediği görülüyor.

Polygon (MATIC)

MATIC/USD, 0,6664$’lık düşük bir seviyeden işlem gördükten 24 saatten kısa bir süre sonra, bugünkü seansta 0,7246 $’lık gün içi en yüksek seviyesine yükseldi.

Cuma günkü zirve, 15 Mayıs’taki kazanımların ardından MATIC’in tam olarak iki ayda işlem gördüğü en yüksek seviye. Değerdeki bu artış, 14 günlük RSI şu anda 64.36’da geziniyor. Fiyat gücünün aşırı alım bölgesine doğru ilerlemesiyle geliyor.

Grafikte görüldüğü gibi, endeksin Aralık 2021’den bu yana takip ettiği en yüksek seviye bu ve tokendeki son kazanımların devamı niteliğinde olduğu görülüyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin