Flaş: Dünyanın en büyük hava yolu şirketi Emirates, Bitcoin kabul etmeye başlıyor!
Flaş: Dünyanın en büyük hava yolu şirketi Emirates, Bitcoin kabul etmeye başlıyor!

Flaş: Dünyanın en büyük hava yolu şirketi Emirates, Bitcoin kabul etmeye başlıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal bayrak taşıyıcısı ve dünyanın en büyük hava yolu şirketi olan Emirates, “Ödeme hizmeti olarak Bitcoin” ekleme planlarını açıkladı.

Emirates Bitcoin’i Kabul Edecek

Emirates Havayolunun Metaverse hamlesinden bir ay sonra, BAE bayrak taşıyıcısı, gelişmiş dijital çözümleri benimseme ve Bitcoin’i bir ödeme hizmeti olarak kabul etme planlarını açıkladı.

Bitcoin’in benimsenmesi, Emirates hava yolunun müşterilerle daha hızlı ve daha esnek bir şekilde bağlantı kurma stratejisinin bir parçası olarak görülüyor.

Emirates ayrıca NFT’ler ve Metaverse ile ilgilendiklerini belirtti

Emirates’in Operasyon Direktörü Adel Ahmed Al-Redha, Dubai merkezli havayolunun, müşteri ihtiyaçlarını izlemek için uygulamalar geliştirme çabalarının bir parçası olarak Metaverse ve NFT uzmanlığına sahip yeni personel işe alacağını belirtti.

“NFT’ler ve metaverse, ilgilendiğimiz iki farklı uygulamadır.” diye eklediler.

Al-Redha ayrıca, hava yolu firmasının uçak kayıtlarının izlenmesine yardımcı olmak için Blockchain teknolojisini benimsemeye çalışacağını da açıkladı.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin