FTX token ve Elrond fiyat analizi: FTT ve EGLD için izlenecek seviyeler
FTX token ve Elrond fiyat analizi: FTT ve EGLD için izlenecek seviyeler

Elrond (EGLD), fiyat artışıyla beraber işlem hacimlerinde de rekor kırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Elrond tokeni (EGLD) 24 saat içinde etkileyici bir artış yaşadı ve Pazartesi günü 180 dolardan konsolide edilmeden önce 196 dolara kadar yükseldi. Bugün ise 217 dolar ile yeni ATH görüldü.

Piyasa veri yayıncısı CoinMarketcap’e göre, fiyat artışı, piyasa değerinde % 50 artışa neden olarak piyasa değerini 2,9 milyar dolara çıkardı. Bu, tokeni piyasa değerine göre en iyi 20 kripto para arasına soktu.

Elrond ’un Majar uygulaması kripto işlemlerini kolaylaştırmak için başlatıldı

Elrond fiyatı son yedi gün içinde  % 300 arttı. Fiyat artışı, blok zinciri başlangıcının Majar uygulaması olarak bilinen bir dijital cüzdanı piyasaya sürmesinden kısa bir süre sonra başladı. Uygulama, piyasadaki Google Pay, PayPal ve Revolut gibi geleneksel ödeme uygulamalarına bir alternatif olarak hizmet vermek üzere başlatıldı.

Majar uygulaması, kullanıcıların yalnızca telefon numaralarını kullanarak kripto para gönderip almalarını sağlayacak. Daha fazla kullanıcının kripto para birimlerine yatırım yapmasına yardımcı olmayı umuyor. Şimdiye kadar uygulama, lansmanından bu yana yalnızca iki hafta sonra 100.000’den fazla indirilmesiyle önemli bir başarı kaydetti.

Elrond, blockchain ağının ölçeklenebilirliği artırdığını söylüyor

Elrond’un kurucu ortağı ve CEO’su Benjamin Mincu, Elrond’un, uygulamanın lansmanının ilk ayında kayıtlı kullanıcı sayısı açısından bir milyona ulaşmayı umduğunu belirtti.

Ancak Mincu, şirketin uzun vadeli hedefinin 1 milyar aktif kullanıcıya ulaşmak olduğunu, ancak böyle bir hedefin henüz bir zaman çerçevesi olmadığına dikkat çekti.

Elrond ayrıca blok zincir ağının saniyede 100.000’den fazla işlemi ölçeklendirebildiğini ve her saniye 15.000’den fazla işlemi işleyebileceğini belirtti.

Daha fazla tüccar Elrond’u satın aldıkça fiyatı Pazartesi günü tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Dün 1,6 milyar dolarlık token işlem gördüğü için işlem hacmi sayısı da özellikle etkileyici. Ancak görünen o ki, işlemlerin çoğu Binance borsasında gerçekleşti, çünkü o günkü tüm Elrond işlem hacminin 600 milyon dolarını kaydetti. İşlem hacmi, kripto para birimi için şimdiye kadarki en yüksek hacim olmuştur.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin