Elon Musk yine Dogecoin güzellemesi yaptı
Elon Musk yine Dogecoin güzellemesi yaptı

Elon Musk’tan yeni Bitcoin ve Dogecoin açıklaması geldi! “BTC destekçisiyim”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcıları için en büyük sorunlardan biri, belki de Elon Musk gibi bazı önde gelen teknik uzmanların görünüşte Bitcoin hakkında karar verememeleri. İyi mi? Kötü bir şey mi? Her zaman ileri geri gidiyor gibiler. Bu da kaçınılmaz olarak para biriminin sert trader’lar ve alıcılar için hayatı zorlaştırabilecek fiyat dalgalanmaları yaşamasına neden oluyor.

Bitcoin baştaki hedeflerini tamamen başaramadı

Ancak son günlerde Musk, piyasa değerine göre dünyanın bir numaralı dijital para birimi konusunda nerede durduğu konusunda oldukça netti. Yakın tarihli bir röportajda, Bitcoin’in büyük bir atılım için ilerlediğini ve para biriminin geniş çapta kabul görmek üzere olduğunu iddia etti.

Dünyanın her yerinden sadık takipçileri ve hayranları olsa da, Bitcoin, yola çıkarken hedef koyduğu her şeyi başarmayı başaramadı. Örneğin, başlangıçta Bitcoin’in bir ödeme para birimi olarak hizmet vermesi ve fiat ve kredi kartlarıyla rekabet etmesi ve nihayetinde bunların yerini alması kararlaştırılmıştı.

Ne yazık ki bu olmadı. Oynaklığının son on yılda çok güçlü olduğu düşünüldüğünde bu metodolojiden uzaklaştı. Pek çok mağazanın, BTC’nin düşmesi durumunda potansiyel olarak kâr kaybetme ihtimalinden endişe duyduğu göz önüne alındığında, bunu bir ödeme yöntemi olarak kabul etmeyi reddediyorlar.

Artık BTC dijital bir altın

Ancak Bitcoin nihai hedeflerinde bir adım daha ileri gitti, şu anda altın gibi potansiyel bir değer deposu olarak görülüyor. Fakat finansal merdivenin hala birçok basamağı var ve BTC’nin daha bu merdivenleri tırmanması gerekecek.

Çevrim içi bir sohbette Musk şu yorumu yaptı:

Bu noktada, Bitcoin’in iyi bir şey olduğunu düşünüyorum. Ben bir BTC destekçisiyim. Partiye geç kaldım ama taraftarım. Bence Bitcoin, geleneksel finans uzmanları tarafından geniş kabul görmenin eşiğinde.

Musk’ın, Bitcoin’in yakında bir ödeme para birimi olma hedefine ulaşacağına inanıp inanmadığı net olmasa da, varlığın halkın gözünde bazı büyük değişiklikler yapmak üzere olduğunu ve büyük bir olasılıkla kabul edileceğini ima etti. seviyesi. Ayrıca en sevdiği dijital para birimi Dogecoin ile ilgili de konuştu:

Ne dediğime dikkat etmeliyim. Piyasayı etkileyebilir. En eğlenceli sonuç, Dogecoin’in gelecekte dünyanın para birimi haline gelmesi olacaktır. Ara sıra Dogecoin hakkında şakalar yapıyorum, ancak bunlar gerçekten şaka amaçlı. Dogecoin, kriptoyla dalga geçmek için bir şaka olarak yapıldı, ancak kader ironiyi seviyor.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin