Twitter'daki
Twitter'daki "Bitcoin" konulu tweetler ayın en yüksek seviyesine ulaştı

Elon Musk’tan sonra dünyanın en zengin isimlerinden biri daha Twitter biyografisine Bitcoin yazdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meksika’nın üçüncü en zengin adamı Ricardo Salinas Pliego, Twitter biyografisini Bitcoin olarak değiştirdi. Pliego; MicroStrategy’den Michael Saylor, Skybridge’den Anthony Scaramucci ve kısa bir süreliğine dünyanın en zengin adamı Elon Musk dahil olmak üzere, biyografileriBTC’ye bağlılıklarını damgalayan birçok zengin insanın arasına katılmış oldu.

Dünyanın en zengin 106. kişisi

Salinas, Meksika’nın en zengin üçüncü kişisi pozisyonunda. Kendisi aynı zamanda Forbes’e göre dünyanın 106. en zengin kişisi.

Salinas, ülkenin en büyük ikinci yayıncısı TV Elektra ile ev aletleri ve elektronik perakendecisi Grupo Elektra’dan oluşan bir Meksika medya ve perakende şirketler grubu olan Grupo Salinas’ın kurucusu ve başkanı olarak görev yapıyor.

Salinas, bir süredir Bitcoin’i izliyor. 21 Ekim 2020’de ekonomist Saifedean Ammous tarafından Bitcoin Standardı da dahil olmak üzere kitap tavsiyelerinin bir listesini yayımladı.

Bir ay sonra, 17 Kasım’da Salinas, Latin Amerika bankacılık sistemindeki fiat paraya yönelik bir saldırıyı tweetledi ve “portföyümüzü çeşitlendirmek iyidir” dedi.

Salinas’tan Bitcoin desteği

Salinas ayrıca Bitcoin hakkında konuştuğu bir röportaj yayımladı. Yılın BTC ile ilgili son tweet’i, para birimiyle ilgilenebilecek takipçilerine Bitcoin gurusu Dan Held’ın hesabını takip etmelerini tavsiye etti.

Dün, Salinas, 40.000 dolarlık bir fiyata ulaştığını gören Bitcoin ile ilgili kutlama tweet’i de paylaştı.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin