Dogecoin, güncelleme ile birlikte gelen yüzde 11’lik artışı sürdürebilecek mi?
Dogecoin, güncelleme ile birlikte gelen yüzde 11’lik artışı sürdürebilecek mi?

Elon Musk’tan sonra bir isimden daha Dogecoin güzellemesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin (DOGE) artık ünlülerin yeni sevgilisi ve Amerikalı rapçi Snoop Dogg, kripto para biriminin arkasında toplanan en yeni büyük isim oluyor.

Shiba Inu’dan ilham alan dijital paranın en sesli savunucusu Tesla CEO’su Elon Musk’a hitap eden viral bir tweet’e Snoop Dogg, yedinci stüdyo albümünün photoshoplanmış bir kapağını ekledi.

Dogecoin

Bir başka kripto para birimi amigosu olan Kiss solisti Gene Simmons, Disney’in animasyon müzikali The Lion King’e dayanan ve Snoop Dogg’u yavru Simba yerine Doge maskotu tutan başka bir  bir resim paylaştı. Daha sonra Musk, meme koinin yeni bir versiyonunu tweetledi.

Elon Musk

Musk, Dogecoin’i “halkın kripto parası” olarak tanıtmak için bu haftanın başlarında Twitter’a döndü ve DOGE fiyatı bu paylaşımdan sonra yüzde 50’nin üzerinde yükseldi.

Dogecoin, 30 Ocak’ın en düşük seviyesi olan 0.021 $’dan bu yana yüzde 200’ün üzerinde artış gösterdi, ancak şu anda 29 Ocak’ta ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.087 $’ dan neredeyse yüzde 30 düştü.

Sadelik önemli

Birden fazla devrimci şirketin arkasındaki gezegendeki en zengin kişinin, bir meme kripto para birimi hakkında yorulmadan konuşması gerçeküstü olmanın ötesinde. Doğal olarak, diğer topluluklar kripto paralarını yüceltmek için giderek daha çaresiz kalıyorlar, ancak Musk “basitliğinin dehası” olduğunu iddia ederek bu koini öne çıkarıyor.

Ayrıca Dogecoin’in anlamsızlığının en büyük gücü olduğunu belirterek onun “en eğlenceli kripto” olduğunu da ekliyor.

Dünyanın gelecekteki para birimi

Musk ayrıca kripto paranın gezegenimizin gelecekteki para birimi olabileceğine dair çarpıcı bir tahmin yaptı:

Kripto’nun Dünya’nın gelecekteki para birimi olma ihtimali çok yüksek.

Geçen ay Elon Musk, en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’i Twitter biyografisine ekledikten sonra ana akım benimsemenin zirvesinde olduğundan bahsetti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin