Elon Musk'tan sert cevap geldi!
Elon Musk'tan sert cevap geldi!

Elon Musk’tan sert kripto cevabı geldi! Herkes ayakta alkışladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tesla CEO’su Elon Musk, Berkshire Hathaway’in başkan yardımcısı Charlie Munger tarafından son zamanlarda kripto para birimiyle ilgili yapılan tartışmalı yorumlara, zamanında Tesla hakkında yaptığı ve tam tersi gerçekleşen yorumları hatırlatarak tepki gösterdi.

Dünyanın an itibarıyla en zengin insanı olan Musk, Munger’ın bir keresinde şirketi Tesla’nın başarısız olacağını söylediğini iddia ediyor. Musk, alaycı yorumun kendisini üzdüğünü kabul ederken, Munger’a düşük başarı şansına rağmen Tesla’yı başarılı kıldıklarını söyledi.

Musk’ın azim ve kararlılık hikayesi, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor ve Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus da dahil olmak üzere yatırım topluluğu üyelerinden çok sayıda yorum aldı. Bazıları ayrıca Musk’ın Munger ile tatsız etkileşimi etrafında dönen komik hikayeler paylaştı, diğerleri ise onu “şimdiye kadarki en iyi yanıtı” verdiği için övdü:

Tesla ve Berkshire Hathaway

Musk, Temmuz 2020’de Berkshire Hathaway CEO’su Warren Buffett’tan daha zengin hale geldi. Geçen yıl net değeri 300 milyar doları aştı.

Omaha’nın Oracle’ı, Musk’ı “bazı dikkate değer şeyler” yaptığı için överken Tesla’ya yatırım yapmamayı seçti. Musk, geçen Ekim ayında Buffett’la dalga geçerek, daha zengin olmak için e-araba üreticisinin hissesine yatırım yapması gerektiğini öne sürdü.

Munger, İngiliz yazar Samuel Johnson’dan alıntı yaparak Bitcoin ve Tesla’yı geçen yıl “bir bit ve pire” ile karşılaştırdı:

“Efendim, bit ile pire arasında bir öncelik noktası yoktur.”

Munger ayrıca Musk’ın kendine aşırı güven duyduğunu belirterek bir inceleme yaptı:

“Kendini abartan adamı asla küçümseme. Aşırı başarılardan bazıları, kendilerine aşırı güvendikleri için çok uç şeyler deneyen insanlardan gelecektir.”

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin