Elon Musk'tan bomba dogecoin duyurusu!
Elon Musk'tan bomba dogecoin duyurusu!

Elon Musk’tan bomba Dogecoin duyurusu! İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yenilikleri ve tweetleri ile ünlü Tesla CEO’su Elon Musk, Dogecoin’i destekleyen büyük bir duyuru yayınladı. Yakın tarihli bir tweet’te Musk , Tesla şarj istasyonunun yakında DOGE’yi ödeme olarak destekleyeceğini açıkladı.

Tesla şarj ödemesi için DOGE

Tesla Console’un kurucusu Ryan Zohoury’nin tweetine yanıt veren Musk, DOGE ile ilgili planlarını paylaştı. Zohoury, Twitter’da, yeni Santa Monica süper şarjlarının sadece on dakikada dolduğuyla övündü. Elon Musk bu tweet’e şöyle yanıt verdi:

Elon Musk, hayalindeki Tesla şarj istasyonlarının özelliklerinden bahsederken “Ve Hollywood bölgesi için planlanan fütüristik lokanta ve arabalı sinemanın yer alacağı” bir şarj istasyonu kurma hayalini açıkladı. Bunun hemen ardından başka bir tweet atarak “Elbette, Doge ile de ödeme yapabileceksiniz” dedi.

Bu hamle, kesinlikle Musk’ın “DOGE babası” olduğunu kanıtlayabilir. Bu tweet aynı zamanda DOGE topluluğu arasında dünyanın en büyük meme coin’inin geleceği hakkında olumlu bir havanın oluşmasını sağladı.

Elon Musk, Dogecoin’i seviyor

Son zamanlarda Tesla CEO’su, Starlink’in Dogecoin ödemelerini kabul edeceği hakkında önemli bir ipucu verdi. Bununla birlikte, Elon’un SpaceX’i, DOGE-1 adlı bir ay görevi için köpek temalı meme coin’e kapısını açtı.

Tesla şarj istasyonunun DOGE’yi kabul etmesi mümkün çünkü şirket, bazı ürünleri için köpek temalı meme coin’i şimdiden kabul etmeye başladı. Herhangi bir dogecoin sahibi artık bir Tesla kupası, kemer tokası veya siber düdük satın alabilir.

DOGE aya mı gidiyor?

Daha önce, Dogecoin yaratıcısı Shibestoshi Nakamoto, DOGE’nin ETH gibi Twitter bağışlarında kullanılması için topluluğu harekete geçirmeyi amaçlayan bir tweet paylaştı.

Bu duyurunun ardından DOGE fiyatı yukarı yönlü bir hareket gördü. Dünyanın en büyük meme coin’i, son 24 saatte %0,71’lik bir artışla, basın zamanında ortalama 0.142865 dolar fiyatla işlem görüyor. Madeni paranın 24 saatlik işlem hacmi %6,64’lük bir artışla 747.521.040 dolara ulaştı. Bu arada, şaka amaçlı ortaya çıkan kripto para şimdi toplam piyasa değeri açısından 11. sırada yer alıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin