featured

Elon Musk’tan bomba Dogecoin açıklaması! Ödeme detayları belli oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tesla CEO’su Elon Musk, Cuma günü paylaştığı tweet’inde, tüm Tesla ürünlerinin Dogecoin ile satın alınabileceğini duyurdu.

Musk, DOGE’nin, 50 dolar ila 1900 dolar arasında değişen çeşitli Tesla ürünlerini almak için kullanılabileceğini söyledi. Salı günü, Tesla CEO’su, elektrikli araç üreticisinin deneme amaçlı bazı ürünlerde ödeme olarak dogecoin’i kabul edeceğini açıkladı. Musk açıklamasında, “Tesla, bazı ürünlerini DOGE ile satın alınabilir hale getirecek ve nasıl çalıştığını görecek” dedi.

Tesla’da Dogecoin rüzgarları esiyor

Tesla’nın sitesinde ödemenin nasıl yapılacağı ile ilgili detaylar bulunuyor:

“Tesla Shop’ta DOGE kullanarak ürün almak için bir Dogecoin cüzdanına ihtiyacınız olacak.” DOGE ile ödeme yaparken, varlığınızı transfer etmek üzere Dogecoin cüzdanınıza bağlanmanız gerekiyor. Tesla’nın ödeme sayfasında firmamızın Dogecoin cüzdan “adresi” hem alfanümerik kod hem de QR kod formunda görüntülenecektir. Kripto paranın, Tesla’nın Dogecoin cüzdanına doğru bir şekilde aktarılmasını sağlamak alıcının sorumluluğundadır.”

Elon Musk'tan bomba Dogecoin açıklaması! Ödeme detayları belli oldu!
Tesla’nın sitesindeki DOGE adresi

Tesla ayrıca, tüm uygun Tesla ürünlerinin DOGE için açıkça fiyatlandırılacağını yazıyor. Bu fiyata geçerli vergiler de dahil.

Diğer kripto paraların yatırılması halinde iade yok

Tesla, ödeme yöntemi olarak yalnızca DOGE’yi kabul edeceğinin altını çizdi:

“Tesla yalnızca Dogecoin’i kabul ediyor. Tesla, diğer dijital varlıkları alamaz veya tespit edemez. Satın alma işleminizi DOGE ile yaptığınızdan emin olun. Başka herhangi bir dijital varlığın gönderilmesi, varlıkların kaybolmasına veya yok olmasına neden olabilir. Tesla’ya gönderilen DOGE dışındaki dijital varlıklar, alıcıya iade edilmeyecektir.”

Tesla, giyim, “Giga Texas” amblemli kemer tokaları, araçlarının küçük reprodüksiyonları ve hatta çok beklenen Cybertruck’tan ilham alan bir yenilik öğesi olan “Cyberwhistle” dahil olmak üzere bir dizi ürün satıyor.

Time dergisi Musk’ı 2021 için “Yılın Kişisi” seçti. En son bir dergi röportajında yine DOGE’yi savundu ve alım satım işlemleri için BTC’den daha iyi olduğunu söyledi.

Tesla CEO’su Elon Musk, firmanın DOGE ödemelerini kabul edip etmeyeceğini belirlemek için Mayıs ayında Twitter takipçileriyle anket yapmıştı.

DOGE, geçen yıl Musk’ın tweetleri ve topluluğun artan ilgisiyle büyük bir başarı kaydetti. Meme coin geçen yıl 2020’ye göre %5859 değer kazandı. Şimdi ise DOGE, Tesla’da 50 dolardan 1900 dolarlık fiyat aralığındaki çeşitli ürünleri almak için kullanılabilecek.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin