Elon Musk'ın hamlesi popüler meme coin Dogecoin'in fiyatını roketledi
Elon Musk'ın hamlesi popüler meme coin Dogecoin'in fiyatını roketledi

Elon Musk’ın Twitter hamlesi, popüler meme coin’i roketledi! Müthiş artış

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Doğrudan bilgiye sahip iki kişiye göre Twitter, Elon Musk ile satış anlaşmasına yaklaşıyor. Kaynaklar, yetkileri olmadığı için anonimliklerini korumak koşuluyla açıklama yaptı. Popüler meme coin Dogecoin’in fiyatı bu haberlerle hızla arttı.

Dogecoin fiyatı %15 arttı

Finansal değişim, dünyanın en zengin kişisini ve en güçlü sosyal ağ sitelerinden birini bir araya getirme potansiyeline sahip gibi görünüyor. Musk’ın Twitter’ı satın alacağına dair söylentilerin ardından Dogecoin’de günlük yükseliş %15’e ulaştı.

Elon Musk, 2021’den beri kripto para piyasasını parmağında oynatıyor. Tesla’nın tek bir tweet’i veya Dogecoin piyasası hamlesinin, SpaceX’in kurucusu Elon Musk’ın fiyatların yükselmesine neden olabileceği yatırımcılar arasında iyi biliniyor.

Twitter hisseleri de yükseldi

Raporlara göre piyasa bugün anlaşmanın tamamlanmasını bekliyor. Reuters’e göre, Elon Musk ve Twitter yönetim kurulu, Pazartesi sabahı firmayı satın almak için istenmeyen teklifini tartıştı. Bugün New York’ta Twitter hisseleri, piyasa öncesi işlemlerde 51.15 $ ile %4.5 yükseldi.

Kurul, Twitter yönetim kurulu toplantısının ardından konuyu görüşmek üzere Pazar sabahı toplandı. Finansman arama kararı, Elon Musk’ın hisse başına 54.20 dolarlık teklifini nasıl değerlendirdiği konusunda yönetim kurulu için bir dönüm noktası oldu. Musk’a göre, gelişmek ve özgür konuşma için açık bir platform haline gelmek için Twitter’ın satın alınması şart.

Twitter ve Elon Musk’ın dahil olduğu durum hızlı ilerliyor. İlk başta son derece olasılık dışı bir anlaşma gibi görünse de oyunun sonuna giderek yaklaşıyoruz. Kaynaklara göre, anlaşma her iki taraf için de tam bir zafer veya tam bir başarısızlıkla sonuçlanabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin