DOGE'ye büyük destek: Elon Musk'ın şirketi
DOGE'ye büyük destek: Elon Musk'ın şirketi "Boring Company" DOGE ödemelerini kabul edecek!

DOGE’ye büyük destek: Elon Musk’ın şirketi “Boring Company” DOGE ödemelerini kabul edecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elon Musk’in şirketi Boring Company, toplu taşıma sistemi için Dogecoin ödemelerini kabul edeceğini duyurdu.

Elon Musk, Nisan 2019’da meme coin’in en sevdiği kripto para birimi olduğunu belirttiğinden beri Dogecoin’in güçlü bir destekçisi oldu. Elon Musk, Dogecoin’in gücüne inanıyor ve “Saturday Night Live” programı da dahil olmak üzere meme coin’e olan desteğini her fırsatta belirtiyor. Elon Musk Boring Company’nin DOGE ödemelerini kabul edeceği iddiaların yanıt olarak, “Mümkün olan her yerde DOGE’yi destekliyoruz” diyerek planı doğruladı.

Daha önce bildirildiği üzere Elon Musk, Dogecoin’i desteklemeye devam edeceğini belirtti ve bunun için benzersiz bir neden verdi: “Beni Dogecoin’i satın almaya ve desteklemeye teşvik eden zengin olmayan birçok insan tanıyorum. O insanlara cevap veriyorum.”

Meme coin’e büyük destek

Geçen ay, Dogecoin’in ortak yaratıcısı Billy Markus, “İnsanların DOGE’yi bir şey için kullanmalarını istiyorum. Bu sayede var olmak için bir nedeni olacak.” diye paylaşım yaptı. Elon Musk paylaşıma kısa süre sonra yorum yaptı. Tesla CEO’su, “Tesla ve SpaceX ürünleri, belki daha ileride” yanıtını verdi.

Yakın tarihli bir röportajda Musk, SpaceX’in yakında Tesla’nın yaptığı gibi Dogecoin’i bazı araçları için ödeme olarak kabul edebileceğini belirtti.

Boring Company, artık müşterilerin Las Vegas transit sistemi olan Loop’ta yolculuk için Dogecoin ödemelerini kabul edecek. Böylece Elon Musk’ın sahibi olduğu bir şirket daha DOGE ödemelerini kabul edecek. Yazım sırasında, Dogecoin fiyatı haberlere henüz yanıt vermedi. Meme coin %1,70 artışla 0,068 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin