featured

Elon Musk’ın forumda konuşması Dogecoin’e yaradı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin, Elon Musk sayesinde piyasanın önemli varlıklarından biri haline geldi. Daha öncesinde piyasada bilinse de en büyük çıkışını Tesla’nın CEO’su ile yaptı.

Musk, önemli bir yatırıma sahip olduğu için meme coin hakkında konuşmaktan hiçbir zaman vazgeçmiyor. En son olarak yeni katıldığı bir forumda DOGE seviciliğini tekrar ortaya çıkardı.

Geçen hafta yaşanan kripto çöküşünde büyük yara alanlardan biri de Dogecoin olmuştu. Ancak Musk sayesinde kripto para birimi toparlamayı bildi. Şimdilerde daha iyi fiyata sahip olan meme coin, dip fiyatından uzaklaşmış gibi duruyor.

Dogecoin, Elon Musk sayesinde bu aralar hareketli

Kripto piyasasının en popüler parodi paralarından biri olan Dogecoin, bugün kısmı bir geri çekilme yaşıyor. Ancak geçen haftaya göre bulunduğu konum oldukça iyi.

Tesla CEO’su Elon Musk’ın Salı günü Doha’daki Katar Ekonomik Forumu’nda kripto para birimine verdiği desteği tekrarlaması ile yeniden gündeme geldi. Bloomberg News’e göre Musk, Katar Ekonomik Forumu’nda “o kadar zengin olmayanlar” kendisinden talep ettiği için satın aldığını ve desteklediğini belirtti.

Dogecoin Musk’tan destek aldı

Musk, forum sırasında Bloomberg News Genel Yayın Yönetmeni John Micklethwait ile yaptığı röportajda şunları söyledi:

“Beni Dogecoin satın almaya ve desteklemeye teşvik eden o kadar zengin olmayan birçok insan tanıyorum. O insanlara cevap veriyorum.”

Kripto para 2013’te bir şaka olarak başlamıştı. Fakat kararlı bir topluluk ve yaratıcı memler sayesinde hızla büyük bir kripto para birimine dönüştü.

Haber esnasında Dogecoin, 0.062 doların üzerinde işlem görüyor. 24 saatlik hacim ise daha doyurucu seviyede. Yüzde 105 artışla 1 milyar dolarlık bir hacim oluşmuş durumda.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin