Elon Musk'ın eşi ve ünlü müzisyen Grimes’in ilk NFT müzayedesinde 20 dakikada 5,8 milyon dolar toplandı
Elon Musk'ın eşi ve ünlü müzisyen Grimes’in ilk NFT müzayedesinde 20 dakikada 5,8 milyon dolar toplandı

Elon Musk’ın eşi ve ünlü müzisyen Grimes’in ilk NFT müzayedesinde 20 dakikada 5,8 milyon dolar toplandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber- Ünlü müzisyen Grimes, ilk NFT müzayedesinde tokenize edilmiş sekiz sanat eserini müzayedeye çıkardıktan sonra 20 dakika içinde 5,8 milyon dolar kazandı.

Dev rakam

Kanadalı müzisyen ve görsel sanatçı Claire Elise Boucher veya Grimes, Nifty Gateway’de 20 dakikadan kısa bir sürede 5,8 milyon dolar değerinde tokenize edilmiş dev bir sanat eseri sattı.

28 Şubat’ta popüler müzisyen, kardeşi dijital sanatçısı Mac Boucher ile birlikte ilk NFT koleksiyonu “WarNymph” i piyasaya sürdü.

Koleksiyon, mitoloji ve fütürizmden öğeler alarak kurgusal bir alemde modası geçmiş ve gelecekteki çürümeyle savaşan bir tanrıçadan oluşan “Oth3rkin evrenini” yaratıyor.

Koleksiyon, açık çekilişle satılan dört çizim, sessiz müzayedeyle satılan üç resim ve türünün tek örneği bir multimedya parçası için düzenleyici bir açık artırmayı içeriyordu.

Dört açık baskı tokenlaştırılmış çizim 20 $ olarak fiyatlandırıldı ve her bir parçanın alıcıları rastgele bir çekilişle seçildi. Her açık çekiliş için 13.000’den fazla kişi kaydoldu.

Teklif sahiplerinin üç sanat eserinin 10 kopyasından biri için isimsiz olarak rekabet etmelerine olanak tanıyan sessiz müzayedeler, 1.000 $’dan başlayan minimum tekliflere rağmen 77.000 $’dan 111.000 $’a yükseldi.

Satılan en pahalı NFT, Grimes’ten özel bir demo parça eşliğinde parlayan beyaz bir haçı dolaşan uçan bebek melekleri gösteren bir animasyon olan “Death of the Old” idi. Parça, düzenli bir müzayedeyle satıldı ve kazanan teklif veren, türünün tek örneği sanat eseri için yaklaşık 389.000 dolar ödedi.

https://twitter.com/Grimezsz/status/1365900626538864640?s=20

Grimes, tanınmış bir Kanadalı müzisyen ve Tesla CEO’su ve Dogecoin meraklısı Elon Musk’un eşi. Tüm Musk ailesi şu anda kripto ile ilgileniyor.

Tokenlaştırılmış sanat girişiminden sonra, Grimes, bugüne kadar NFT endüstrisinde en iyi performans gösteren müzisyen oldu. Müzisyen ayrıca, Oth3rkin evrenini geliştirmeye devam ettikçe piyasaya sürülecek başka eserler de satacak.

Grimes ayrıca, gelirin bir kısmının karbon emisyonlarını azaltmaya adanmış bir STK olan Carbon 180’e gideceğini belirtti.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin