featured

Elon Musk’ın Dogecoin açıklaması meme coin’i yüzde 8 yükseltti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Acımasız bir ayı piyasasının ortasında bile Elon Musk’ın paylaştığı bir destek tweet’i ile birlikte en gözde meme coin olan Dogecoin’in fiyatında bir artış yaşandı.

Mevcut kripto kışı devam ederken, piyasa liderileri olan Bitcoin ve Ethereum geçen hafta %30 oranında düşüş yaşarken tüm kripto piyasası değeri 830 milyar dolara geriledi. Tüm bunların ortasında Elon Musk, “Dogecoin’i desteklemeye devam edeceğini” açıkladı.

DOGE %8’lik bir artışla 0,058 dolara yükseldi

Musk, “Dogecoin benim en sevdiğim kripto para birimi olabilir” tweetini attığı Nisan 2019’dan bu yana Dogecoin’in performansı oldukça yükselmişti. 2020 ve 2021 yılları boyunca Musk, meme coin hakkında her tweet attığında Google aramalarında bir yükseliş yaşanmıştı. Mayıs 2021’de, Dogecoin geliştiricilerinin kodda yapılmasını istediği değişiklikler hakkında Musk ile yakın temas halinde oldukları söylenmişti.

Dogecoin Elon Musk

Daha yakın zamanlarda, Musk (Mark Cuban ile birlikte), ödemeler için DOGE token’ının kullanılmasını savundu. Bu da meme coin’in gerçek bir fayda için kullanılmasının yolunu açtı.

Musk, Twitter’ı satın almak için yaptığı son teklifte, uygulayacağı acil özelliklerden birinin DOGE bahşişi (Twitter şu anda yalnızca Bitcoin’de bahşişi destekliyor) ve DOGE token’ın Twitter Blue gibi premium hizmetler için ödeme olarak kabul edilmesi olduğunu defalarca söyledi.

 

DOGE’nin şu anda 0,72 dolar seviyesine yakın zamanda geri döneceğini söylemek oldukça zor. Ancak Musk, desteklerine devam ettiği sürece her şey mümkün.

Decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin