Elon Musk'ın Dogecoin açıklamasından önce, 850 milyon dolarlık değerinde işlem gerçekleştirildi
Elon Musk'ın Dogecoin açıklamasından önce, 850 milyon dolarlık değerinde işlem gerçekleştirildi

Elon Musk’ın Dogecoin açıklamasından önce, 850 milyon dolarlık değerinde işlem gerçekleştirildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Balina hareketlerini izleyen WhaleStats, Elon Musk’ın Tesla’nın bazı ödemele için Dogecoin’i kabul edeceğini söylemesinden önce şüpheli bir işlemi paylaştı. 850 milyon dolar değerinde Dogecoin işlemi haberin duyurulmasından önce gerçekleşti.

Gerçekleştirilen büyük Dogecoin işlemi ne anlama geliyor?

DOGE blockchainde görünen işlem, anonim iki adrese neredeyse 1 milyar dolar değerinde büyük bir işlem yaptığını ortaya koyuyor. İlk adres işlemin büyük bir kısmını gerçekleştirdi ve şu anda 5.3 milyar Dogecoin’e sahip.

Gönderici cüzdanın geçmişinde de çok sayıda işlem vardı. Kripto para birimi değişimine bağlı olabilirken, alıcının sayfalarında yalnızca bir işlem gerçekleşti. Alışılmadık derecede büyük işlem, Tesla CEO’su Elon Musk’ın şirketinin Dogecoin’i kabul ettiğini açıklamasından hemen ardından yapıldı. Duyurudan sonra, kripto paranın fiyatı yüzde 30 yükseliş kaydetti ancak daha sonra %19’a kadar geri çekildi.

DOGE topluluğu üyeleri, Dogecoin blockchain üzerinde böylesi büyük işlemlerin nadir olduğunu varsayarak iki olay arasında bağlantı aramaya başladı. Ek olarak, alıcı cüzdan fonları almak amacıyla oluşturuldu ve o zamandan beri herhangi bir işlem gerçekleştirmedi.

Bazı kullanıcılar ise Tesla’nın haberini duyurmadan önce kâr elde etmek için Musk’ın gönderisinden önce alım gerçekleştirdiğini iddia etti.

Dogecoin Daily Chart

Yazım sırasında, DOGE duyuru tarihinden itibaren %13 arttı. Büyük işlem içeriden öğrenenlerin ticaretinin bir parçası olsaydı, söylentinin “en üstünde” gerçekleşmesi gerekiyordu. Bu durumda, bir yatırımın USD değeri %30 artmış olurdu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin