Elon Musk’ın son tweeti SHIB ordusunu ve Huobi'yi şaşırttı!
Elon Musk’ın son tweeti SHIB ordusunu ve Huobi'yi şaşırttı!

Elon Musk yine ortalığı karıştırdı: Shiba yatırımcıları şaşkın! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bazen Tesla CEO’su Elon Musk tarafından paylaşılan tweetler, insan yaşamını Mars’a kadar uzatmayı hayal eden dünyanın en zengin adamının ne kadar sıra dışı biri olduğunu kanıtlıyor.

Bu kez attığı tweet, Twitter camiasını ve kripto meraklılarını bir kez daha PayPal’ı icat eden, SpaceX ve Starlink’i kuran ve Tesla’yı şu anki zirvelere taşıyan bu adamın ne düşündüğünü merak ettirdi.

Shiba mı, Huobi mi?

Elon Musk, “h” harfine çok benzeyen ancak üst kısmında yatay bir çizgi bulunan bir simge paylaştı.

“h” ile ilgili olanın ardından gelen bir tweet, sayılara atıfta bulunarak “tau > pi” olduğunu belirtti.

Bunun ne anlama geldiğine dair sorular da hemen gelmeye başladı. Büyük bir Shiba Inu hesabı olan @ShibaInuHodler, şaka yollu bir şekilde bunun “Shib” için olup olmadığını sorguladı. Huobi Global, Elon Musk’ın aklında olup olmadığını sordu.

Başka bir Twitter kullanıcısı ise bu tweetin kripto ile ilgisi olup olmadığını sordu.

MuskDogecoin_0012

15 Ocak’ta Musk, kripto topluluğunu ve onun diğer takipçilerini şaşırtan bir tweet attı. 100 rakamı ve yukarıyı gösteren bir ok olan bir emojiydi. Daha sonra bazıları bunun Tesla hisselerinin büyümesine atıfta bulunduğu yönünde bir görüş dile getirdi.

Musk, Tesla tarafından DOGE’nin benimsenmesini genişletmeyi planlıyor

Aralık 2021’de Tesla’nın patronu, e-araba üreten devin, “nasıl gittiğini” görmek için Tesla’nın çevrimiçi mağazasındaki bazı ürünleri için Dogecoin’i kabul etme konusunda bir deney başlatacağını duyurdu.

Bir sonraki adım, Musk’ın SpaceX ve Starlink’in hizmetleri için de DOGE’yi kabul edebileceğini ima etmesiydi.

Hafta sonu boyunca, önde gelen Dogecoin hayranı Musk, Elon’un tweetine göre Tesla’nın Hollywood bölgesinde “DOGE ile ödeyebileceğiniz” bir “fütürist lokanta” inşa etmeyi planladığını duyurdu.

Son zamanlarda, o bölgede, Santa Monica’da yeni bir Tesla şarj istasyonu açıldı. Ancak Dogecoin fiyatı bu habere tepki vermedi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin