Elon Musk yine Dogecoin güzellemesi yaptı
Elon Musk yine Dogecoin güzellemesi yaptı

Elon Musk yine Dogecoin güzellemesi yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İnsanlığı Mars’a götürmeyi hayal eden Tesla CEO’su, en sevdiği kripto para birimi DOGE’u şımartmaya devam ediyor.

Elon Musk, PayPal’ın kurucu ortağı olmanın yanı sıra Tesla ve SpaceX CEO’su olarak dünya çapında tanınmaktadır.

DOGE’dan tekrar bahsetmek için Twitter’a gitti ve görünüşe göre sadece eğleniyordu.

5823_9887655440_09_889

Dogecoin’in “Dünya’nın gelecekteki para birimi” olabileceğini tweetledi. İki saatlik eski tweet’lerinin söylediği şey “DOGE’nin tersten yazılması Egod’dur”.

Diğer üst düzey kripto topluluk üyeleri şakayı ele aldılar ve Elon adı da dahil olmak üzere kripto paranın diğer benzer kulağa hoş gelen kelimelerinin ve adlarının tersten yazılırsa gösterebilecekleri anlamları “açığa çıkarmaya” başladılar.

SEC’in Musk’ı araştırdığı bildiriliyor

Geçen hafta medyada yer aldığı şekliyle Elon Musk’ın Dogecoin tweetlerinin ABD menkul kıymetler gözlemcisi SEC tarafından araştırıldığı belirtiliyor.

Tesla’nın şefi, son zamanlarda DOGE hakkında sık sık tweet atıyor ve koinin fiyatı tweet’lerinin ardından kolayca hareket ediyor.

Bu yazıyı yazarken, DOGE, CoinMarketCap verilerine göre 0,05191 dolardan el değiştirerek yüzde 5’in biraz üzerinde hafif bir artış gösteriyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin