dogecoin

Elon Musk yatırımcıları uyarıyor: Tüm paranızı Dogecoin’e yatırmayın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimleri üzerindeki önemli etkisiyle tanınan Elon Musk, yatırımcıları Dogecoin ile ilgili potansiyel riskler konusunda uyardı. Elon Musk, salı günü “The Wall Street Journal’ın CEO Konseyi Zirvesi’nde Dogecoin hakkında bir uyarıda bulundu. Tartışmalı girişimci, yatırımcıları her şeyi DOGE coine yatırmamaları konusunda uyardı. Bu uyarıya rağmen Dogecoin’in kendisi için özel bir yere sahip olduğunu açıkça ifade etti.

dogecoin

Meme coinin çekiciliğini karakteristik mizahına ve köpek motifine bağlayan Musk, Dogecoin’i dijital para birimleri arasında favorisi olarak yeniden teyit etti. Musk’ın DOGE ile olan ilişkisi, bu kripto paranın profilini önemli ölçüde yükseltti.

Dogecoin’e Twitter’dan destek

Kendi kendini “Dogefather” ilan eden Musk, 2021’in başlarında keskin bir yükselişe tanık olan kripto para biriminin değerinin artmasında önemli bir rol oynadı ve bunun başlıca nedeni de coini onaylayan tweetleri oldu. Mizah ve köpeklerle olan bağlantısının, bu tür yatırımlarla ilişkili dalgalanma ve risklere rağmen DOGE coinin kendisine özellikle sevdirdiğini belirtti.

dogecoin

Dogecoin topluluğundaki pek çok kişi, Musk’ın sosyal medya devini satın almasının ardından, özellikle bu coinin ödeme yöntemi olarak potansiyel entegrasyonu ile ilgili önemli bir artış bekliyordu. Ancak Dogecoin‘in entegrasyonu gerçekleşmediği için beklentiler bir şekilde boşa çıktı ve bazı destekçiler hayal kırıklığına uğradı.

Musk’ın Twitter’ın ikonik kuş logosunu kısa süreliğine Doge olarak değiştirme hamlesi nisan ayında heyecan yaratmış ve Dogecoin’in değerini yüzde 8 oranında artırmıştı. Bununla birlikte, bu karar kısa sürdü ve kuş logosu kısa süre sonra eski hâline getirildi.

Twitter’ın yeni CEO’su olan ve NBC Universal’ın eski küresel Reklamcılık ve Ortaklıklar Başkanı Linda Yaccarino’nun atanması ise son hamlesi oldu. Bu da Twitter’ın Doge’yi entegre etme ihtimalini azaltıyor.  DOGE’nin gerçekleşmemiş entegrasyonu ne olursa olsun, Musk’ın DOGE üzerindeki etkisi önemli olmaya devam ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin