Elon Musk, 'kişisel olarak ve Tesla ve SpaceX üzerinden' 5 milyar doların üzerinde Bitcoin'e sahip
Elon Musk, 'kişisel olarak ve Tesla ve SpaceX üzerinden' 5 milyar doların üzerinde Bitcoin'e sahip

Elon Musk tweetledi: “Biraz Bitcoin almak ister misin?”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Elon Musk, Twitter’ı aktif ve efektif olarak kullanan bir isim. Musk bu kez, Bitcoin hakkında bir tweet attı ve Twitter hesabının saldırıya uğradığından şüphelenerek hesabını engellemeye karar verdiğini açıkladı.

Elon Musk, Tesla’nın iki faktörlü kimlik doğrulamasıyla ilgili soru soran bir twitter kullanıcısına  cevap verirken şöyle söyledi: “Biraz bitcoin satın almak ister misin?”

Elon Musk, hesabının Twitter tarafından engellediğini duyurdu

Hesap, daha sonra 7.000’den fazla beğeni ve 3.000 retweet aldı ve ardından Twitter tarafından engellendi.

Ancak Twitter’ın yanlış anlaşılmadan sonra hesabı yeniden aktif hale getirdiği anlaşılıyor. Musk’a göre, Twitter hesabının saldırıya uğramış olması olası.

Elon Musk ve Tesla, ABD mahkemesi tarafından geçtiğimiz günlerde toplamda 40 milyon dolar cezaya çarptırıldı.

Bununla birlikte Musk, 2018 yılında Twitter’dan kripto haberlerini paylaşıp artık The Boring Company web sitesinde kripto para kabul edeceğini açıklamıştı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin