Elon Musk tweet attı, Dogecoin balinaları harekete geçti! Devasa hareketler var
Elon Musk tweet attı, Dogecoin balinaları harekete geçti! Devasa hareketler var

Elon Musk tweet attı, Dogecoin balinaları harekete geçti! Devasa hareketler var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – IntoTheBlock verilerine göre, Dogecoin balinaları harekete geçti. Büyük işlemler son 24 saatte %68 arttı. Büyük işlem artışları genellikle alım ya da satım yapan balinaların artan faaliyetleriyle bağlantılıdır.

WhaleStats’ın raporuna göre, Dogecoin şu anda son 24 saat içinde en büyük 100, 500 ve 2.000 BSC balinası arasında satın alınan ilk 10 varlık arasında yer alıyor.

https://twitter.com/WhaleStatsBSC/status/1538711040271187968

Dogecoin vadeli işlemleri Kraken’e girmeye hazırlanıyor ve ticaret bugün, 20 Haziran’da başlayacak. DOGE son 24 saatte %4,21 ve haftalık %10,24 artışla 0,06 $’dan el değiştiriyor.

Elon Musk, Dogecoin için “daha fazlası yolda” sinyalini verdi

Dogecoin, Tesla CEO’su Elon Musk’ın Twitter’da “Dogecoin’i desteklemeye devam edeceğini” açıklamasının ardından %8’e kadar yükseldi. Ayrıca meme coin’i satın aldığını da belirtti.

Musk, Dogecoin’in en sevdiği kripto para birimi olduğuna dair tweet attığı Nisan 2019’dan bu yana Dogecoin’in en yüksek profilli destekçisi oldu.

Musk, “Tesla ve SpaceX ürünleri, belki ileride daha fazlası” diye yazdı. Ocak ayında, Musk’ın Tesla ürünlerini satın almak için kullanılabileceğini belirtmesinin ardından Dogecoin yükselmişti.

Daha önce bildirildiği üzere, Elon Musk Dogecoin’i teşvik ettiği için 258 milyar dolarlık bir davayla karşı karşıya. Ancak Billy Markus, davaya göre Dogecoin’in bir “piramit şeması” olarak tanımlanmasının yanlış olabileceğini düşünüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin