Elon Musk tweeetinin ardından Floki Inu yükselişe geçti!
Elon Musk tweeetinin ardından Floki Inu yükselişe geçti!

Elon Musk tweeetinin ardından Floki Inu yükselişe geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elon Musk’ın ayda keşfedilen bir Viking gemisinin görüntüsünü tweetlemesinden sonra Floki Inu, bugün yaklaşık bir saatte %18 arttı. Dogecoin’den ilham alan tokenin fiyatı 0,002245 dolardı. Bir saat sonra 0,00026452 dolara sıçradı. Yüzeyde karikatürün en önemli noktası, Vikinglerin ay da dahil olmak üzere her yere ilk ulaşanlar olduğu olsa da, kripto meraklıları için farklı bir anlam ifade ediyor olabilir.

Elon Musk’ın tweeti bir Floki Inu ‘mooning’ için mükemmel fırtınayı bir araya getirdi. Floki Inu’nun bu tweetten sonra yaptığı gibi, kripto para sahipleri kripto paralarını fiyat artışıyla kutlamak için sıklıkla “ay” terimini kullanıyorlar. Floki Inu, adını Shiba Inu yavrusu Floki’den alıyor. Norseman Hrafna-Flóki Vilgerðarson’dan gelen Floki Inu, pazarlaması için ağırlıklı olarak Viking temasına dayanıyor.

Logosu, Viking şapkası takan bir Shiba Inu’yu tasvir ederken, “Floki Vikings” topluluğu için “Valhalla” adlı bir NFT metaverse yaratmaya çalışıyor. Bunları bir araya getirmek, Floki’nin ciddi bir fiyat artışı için birinci sınıf konumda olduğu anlamına geliyordu.

Yakın zamanda FLOKI’ye sahip olmayı reddettiği göz önüne alındığında, Elon Musk’ın Floki Inu’ya atıfta bulunmak istemesi pek olası bir durum gibi görünmüyor. Bunun yerine Musk, yalnızca Dogecoin, Ethereum ve Bitcoin’e sahip olduğunu söyledi. Ancak bu, Floki Vikings’in tweet ile büyük bir yükseliş yaşamasını engellemedi. Resmi Floki Inu hesabı, Dogefather’ı ‘Vikinglerin Kralı’ olarak adlandıran Musk’ı retweetledi.

Bu, görünüşte göze çarpmayan bir Elon Musk tweetinin Doge tabanlı bir kripto para için büyük bir fiyat artışına yol açtığı ilk sefer değil. Musk’ın köpek yavrusunun bir görüntüsünü paylaşmasının ardından Shiba Inu 20 dakikada %15 oranında yükseldi. SHIB topluluğu, herhangi bir SHIB’ye sahip olmadığını kabul ettikten sonra Musk’ın attığı tweetlerden eskisi kadar etkilenmiyor.

Floki Inu şu anda son 24 saatte %6,8 ve geçen hafta %375 artış yaşadı. Hâlâ tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00030954 dolardan %16,1 aşağıda. Meme coin, geçen ay Londra Metrosu’nda görünen reklamlarıyla birlikte büyük bir fiziksel reklam kampanyası başlattı.

gfinityesports


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


İlkadım mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin