FLAŞ: Elon Musk Satoshi Nakamoto’nun kimliğini doğrulamış olabilir! İşte detaylar
FLAŞ: Elon Musk Satoshi Nakamoto’nun kimliğini doğrulamış olabilir! İşte detaylar

Elon Musk, Satoshi Nakamoto’nun kimliğini doğrulamış olabilir! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elon Musk, isimleriyle “SATOSHI” yazan şirketleri tasvir eden bir resmi tweetledikten sonra bu kez takipçilerine şok yaşatan bir teoriyle ortalığı karıştırdı.

Musk ‘Satoshi’ komplo teorilerinin yeni yüzü mü?

Sansasyonel isim, takipçilerinden çok sayıda karışık tepki çekti ve çoğu Musk’ın gerçekten Satoshi olduğunu öne sürdü.

“Evet Elon, Satoshi’nin sen olduğunu biliyoruz. Bu fikri PayPal’dayken paylaştınız, ancak yönetim tarafından gözardı edildi. Yani, anonim olarak açık kaynaklı yaptınız. Tebrikler, artık bir anon değilsin.”

Bu mantıksız görünse de, Bitcoin’in Satoshi Nakamoto takma adlı yaratıcısının bugüne kadar bilinmediği unutulmamalı. Bu, Avustralyalı bilgisayar bilimcisi ve iş adamı Craig Wright gibi kişilerin Satoshi olduklarında ısrar etmeleri, ancak kanıtlayamamaları ile birlikte komplo teorileri için bir boşluk yarattı.

“Satoshi Nakamoto” adı Japonca olsa da, bazıları Musk’ın tweet’inin Amerika Birleşik Devletleri üzerinde de bir etkisi olabileceğine inanıyor. Bahsi geçen şirketlerden Motorola tek Amerikan şirketi ve geri kalan şirketler Japonya ve Güney Kore’de bulunuyor.

Eski bir Hyundai yönetim kurulu üyesi ve yazar Andy Lian şöyle bir iddiada bulundu:

Elon Musk bize Satoshi’nin Japon değil, Japon Koreli Amerikalı karışık olduğunu mu söylemeye çalışıyor?”

Herkes gitti, Bitcoin kaldı

İlginçtir ki, o zamandan beri ABD’de viral hale gelen ve trend topics’e giren tweet, Rusya yaptırımlar karşısında ayakta kalmak için savaşırken geldi. Başka bir açıdan bakıldığında, Musk’ın mesajı bazıları tarafından SATOSHI’nin Bitcoin’inin, Samsung ve Toshiba da dahil olmak üzere küresel şirketlerin savaşan ülkedeki operasyonlarını durdurmasıyla birlikte küresel bir ekonomik çöküş karşısında hayatta kalan tek varlıkolduğuna atıfta bulunuyor.

Rapora göre, 200’den fazla küresel marka, işgali protesto etmek için Mastercard, Coca Cola, Apple, Amazon dahil olmak üzere Rus topraklarındaki işletmelerini kapattı. Toshiba gibi kalanlar da tedarik zincirinin bozulmasıyla ilgili endişelerini dile getirerek, onların da orada uzun süre kalamayacaklarının sinyalini verdi.

Tesla’nın geçen yıl büyük bir Bitcoin zulası satın almasıyla kripto para birimlerine güçlü destek gösteren Elon, Rusya/Ukrayna ihtilafına da yakından dikkat ediyor. Geçen hafta milyarder, ülkedeki Rusların yayın direklerini yok etmesinin ardından Rusya’nın artan siber saldırı tehditlerini azaltmak amacıyla Starlink internet cihazlarını Ukrayna’ya göndermeye başladı.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin