Elon Musk, Robinhood cüzdanlarının Dogecoin için büyük bir fırsat olduğuna inanıyor!
Elon Musk, Robinhood cüzdanlarının Dogecoin için büyük bir fırsat olduğuna inanıyor!

Elon Musk, Robinhood cüzdanlarının Dogecoin için büyük bir fırsat olduğuna inanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elon Musk, Robinhood cüzdanlarının Dogecoin için önemli bir anlaşma olduğunu ifade etti. Robinhood’un yeni özelliği, kurucu ortak Billy Markus’a göre Dogecoin sahiplerinin merkezi olmayan sistemi benimsemesine yardımcı olacak.

Elon Musk, Robinhood cüzdanları ile ilgili neler söyledi?

Tesla CEO’su Elon Musk, Robinhood cüzdanlarının Dogecoin için büyük bir anlaşma olacağına inanıyor. Elon Musk böylece Dogecoin artık önde gelen çevrimiçi aracılık platformunun kullanıcıları tarafından sadece spekülatif bir yatırım olarak görülmeyeceğini düşünüyor.

Centibillionaire’in dikkatini çeken tweet’te Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus, en büyük meme coin olan Dogecoin’in artık Robinhood kullanıcılarının merkezi olamayan yapıyı benimseyebileceklerini açıkladı. Bundan önce Markus, Robinhood cüzdanından ilk kez Dogecoin gönderme deneyimini paylaştı.

Daha önce de haberlerde yer aldığı üzere Robinhood, Ocak ayı sonlarında cüzdanlarının beta test aşamasını başlattı ve bekleme listesindeki bazı kullanıcıların kendi cüzdanlarına para çekmelerine olanak tanıdı.

2021’in dördüncü çeyreğinde, Menlo Park merkezli şirket, üçüncü çeyreğe kıyasla %6’lık bir düşüşe işaret eden kripto para birimiyle ilgili gelirde 48 milyon dolar kaydetti. Özellikle, Dogecoin yukarıda bahsedilen toplamın önemli bir kısmı olan %40 oranını oluşturuyor.

İkinci çeyrekte Dogecoin, Robinhood’un 565 milyon dolara ulaşan toplam gelirinde %26’lık bir paya sahip. Meme coin yatırımcıları Shiba Inu’ya desteklerini sürdürüyor. Robinhood’a listeye eklemesi için baskı kuruyor.  Ancak Robinhood meme coin yatırımcılarına henüz olumlu bir geri dönüş sağlamıyor.

Şu an itibariyle, Robinhood kullanıcıları yedi kripto para biriminin alım satımına yer veriyor. Bununla birlikte, çoğu hâlâ üçüncü taraf cüzdanlarına para çekemiyor. En son kazanç çağrısı sırasında şirket, kripto ekonomisinin “muazzam bir potansiyele” sahip olduğunu iddia ederek 2022’de kripto para ticaretini uluslararası olarak genişletmeye başlayacağını da açıkladı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin