Elon Musk'tan Dogecoin açıklaması: DOGE yanlısıyım
Elon Musk'tan Dogecoin açıklaması: DOGE yanlısıyım

Elon Musk yine rahat durmadı! Bomba Dogecoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en zengin şahsiyeti olan Elon Musk, Twitter’ı çok aktif bir şekilde kullanmaya devam ediyor. Ünlü iş adamının Dogecoin sevgisi ise bitmek bilmiyor. Elon bugün kendisini “Dogecoin yanlısı” olarak nitelendirdiği bir tweet attı.

“Dogecoin yanlısıyım!”

Tesla ve SpaceX’in CEO’su Musk, Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus’un tweetine yanıt verdi ve kendisini “Doge yanlısı” olarak tanımladı.

Hem Markus hem de Musk, Twitter’da dört gündür devam eden bir tartışmaya görüşlerini ekliyorlardı.

Elon Musk Web3’ten de bahsetti

Pazartesi gününden bu yana Musk, Twitter’ın kurucu ortağı ve şu anda yalnızca ödeme şirketi Square’in CEO’su olan Jack Dorsey ile a16z olarak da bilinen Silikon Vadisi risk sermayesi şirketi Andreessen Horowitz arasında dijital bir ilişki içinde.

Tartışma Dorsey’in “Web3’ün sahibi değilsiniz” tweet’ini atmasıyla başladı.

Yaklaşık iki saat sonra Musk, “Web3’ü gören var mı? Bulamıyorum.” dedi.

Bir grup endüstri uzmanı tartışmaya katıldı ve çok geçmeden Dorsey yüksek mevkilerde birkaç arkadaşını kaybetmeye başladı.

Dün, Square CEO’su, kendisini a16z’nin kurucu ortağı Marc Andreessen ve Gemini’nin kurucu ortağı Tyler Winklevoss ve Coinbase CEO’su Brian Armstrong da dahil olmak üzere sektördeki çeşitli kurumsal isimleri takip etmeyi bıraktığını tweetledi.

Bu yazıyı kaçırmayın: Çok ucuz ve yüksek potansiyelli 4 Metaverse coin

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin