Elon Musk 44 milyar dolarlık Twitter anlaşmasını bitirmenin yeni nedenlerini bildirdi!
Elon Musk 44 milyar dolarlık Twitter anlaşmasını bitirmenin yeni nedenlerini bildirdi!

Elon Musk 44 milyar dolarlık Twitter anlaşmasını bitirmenin yeni nedenlerini bildirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Milyarder ve Tesla’nın sahibi Elon Musk, Twitter’a başka bir anlaşma fesih bildirimi gönderdi. Ancak Musk, bu kez Sosyal medya devi ile bu 44 milyar doları bitirmenin yeni bir nedeni daha açıkladı.

Musk, Twitter anlaşmasını sona erdirmek için Whistleblower’ı kullanıyor Daha önce Elon Musk Twitter’ın eski güvenlik görevlisi Peiter Zatko’nun Sosyal medya platformunun düzenleyicileri spam ve bot hesap verileri konusunda yanlış yönlendirdiğini açıkladığını bildirmişti.

Elon Musk tam olarak bot sayısını hesaplayabilecek bu tür kaynaklara sahip olmadıklarını da sözlerine ekledi. Ayrıca Twitter’ın bu verileri almayı planlamadığını da belirtti. Bu arada Elon Musk, Twitter’ı 44 milyar dolarlık anlaşmada gerekli olan temel ayrıntıları açıklamamakla suçladı. Kaynaklara göre Musk’ın avukatı, Zatko’nun iddialarının platformun anlaşmanın şartlarını ihlal ettiğini gösterdiğini belirtti.

Ancak hem Musk hem de Twitter, Zatko ile ilgili mahkeme celbi gönderdi. Kullanıcıların kişisel verilerinin işlenmesi konusunda platformlardaki eksiklikleri ortaya çıkardı. Bu, eski yazılımları çalıştırmayı ve yöneticilerin ayrıntılarını ihlal etmeyi içeriyordu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin