Flaş: Elon Musk'ın açıklamalarıyla memecoin balinaları uyandı! Milyonlarca dolarlık Dogecoin neden transfer edildi?
Flaş: Elon Musk'ın açıklamalarıyla memecoin balinaları uyandı! Milyonlarca dolarlık Dogecoin neden transfer edildi?

Flaş: Elon Musk’ın açıklamalarıyla memecoin balinaları uyandı! Milyonlarca dolarlık Dogecoin neden transfer edildi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para balinaları bugün oldukça aktif. Fed faiz kararı ve Ukrayna’nın kripto paraları yasallaştırmasıyla piyasa yeniden hareketlendi. Memecoin gündemi de bu hareketlilikten nasibini aldı. Bir Dogecoin balinası milyonlarca DOGE’yi hareket ettirdi.

Memecoin balinalarından milyonlarca dolarlık transferler

Küresel piyasalar jeopolitik ve ekonomik gelişmelerle sarsılırken büyük bir Dogecoin yatırımcısı 263 milyon adet Dogecoin’i transfer etti. Bu sayı şu anda 29,6 milyon dolara denk geliyor. Söz konusu transfer Blockchain veri hizmeti Clankapp tarafından bildirildi.

Tek transfer bu da değil. Dogecoin Blockchain’inde son 24 saatte 2 milyon doların üzerinde tam 118 işlem gerçekleştirildi. Bu işlemler arasında 3,9 milyon dolarlık 34 milyon DOGE transferi de vardı.

Elon Musk etkili oldu

Elon Musk’ın da elindeki Dogecoin’leri satma planı olmadığını açıklamasının ardından hareketlendiği görülen balinaların Musk’a güvenini halen koruduğu görülüyor. DOGE fiyatı bu hareketlerin ardından %10 yükselmişti.

Bu haberin yazıldığı sırada ise Dogecoin son 24 saatte %2,3 yükselişle 0,1157 dolardan alıcı buluyor.

CoinMarketCap verileri, Elon Musk’ın tweet’inden kısa bir süre sonra Dogecoin işlem hacminin 24 saatte yaklaşık 382 milyon dolardan 850 milyon doların üzerine çıktığını gösteriyor.

benzinga


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin