Elon Musk kripto kışı ve Bitcoin fiyatıyla ilgili görüşlerini paylaştı!
Elon Musk kripto kışı ve Bitcoin fiyatıyla ilgili görüşlerini paylaştı!

Elon Musk kripto kışı ve Bitcoin fiyatıyla ilgili görüşlerini paylaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elon Musk, en büyük kripto para hakkında açıklamalarda bulundu. Yine de milyarder, kripto kışının uzun süre devam edebileceğini söyledi. Musk’ın açıklamaları, yatırımcı Jason Calacanis ve sanatçı D. A. Wallach ile yaptığı konuşma sırasında gerçekleşti.

Konuşma, Calacanis’ten, BTC’nin son 12 ayda 69.000 dolardan 16.000 dolara düştüğü bir yıl içinde nerede olabileceğine dair bir soruyla başladı. Ayrıca Musk, bir kullanıcının Dogecoin (DOGE) sorularına aynı yanıtı verdi. Dogecoin de Bitcoin ile aynı hareket edeceğini söyledi.

Musk, Crypto Twitter’a daha da dahil oldu

Twitter’ın satın alınmasıyla Musk, kripto fenomenlerinin tartışmalarına daha fazla dahil oldu. Milyarder, belki de yılın en gürültülü kripto konusu olan büyük kripto borsası FTX’in çöküşüne de değendirdi.

FTX başkanı Sam Bankman-Fried’in Twitter’ın satın alınmasına katılmayı teklif etmesi, tartışmaya renk katıyor. Musk o sırada onu geri çevirdi ve daha sonra reddetmesinin SBF’nin teklif ettiği fonlara sahip olduğuna inanmadığı gerçeğinden kaynaklandığını belirtti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin