featured

Elon Musk konuştu, DOGE yine sıçradı! Yüzde 15’lik rallinin devamı gelebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, Elon Musk’un Twitter takipçileriyle dünyayı ele geçirme konusunda yeni bir fikir paylaşması ile kayda değer bir yükseliş kaydetti.

DOGE, son yirmi dört saat içinde %15’in üzerinde bir büyüme yaşadı. Bu hareket, Twitter’ın yeni patronu Elon Musk, Twitter’ın popüler mobil uygulama mağazalarında sorun yaşaması durumunda kendi akıllı telefonunu piyasaya süreceğini söylemesinin ardından geldi.

 Musk, iOS ve Android ile rekabet içine girebilir

Musk, yeni kural sebebiyle Twitter’ın akıllı telefonlar için işletim sistemleri üreten iki üreticinin Android ve iOS sattığı mağazalara girmesinin yasaklanabileceğinden endişelenen podcast sunucusu Liz Wheeler’ın bir tweet’ine yanıt verdi.

Musk, bunun olmayacağı yönünde umutlu olduğunu tweet’ledi. Ancak yanılıyorsa kendi telefonunu piyasaya sürme sözü verdi. Bu, görünüşe göre bu bağlamda aynı zamanda yeni bir işletim sistemi ve uygulamalar için bir çevrimiçi mağaza başlatmak anlamına geliyor.

Elon Musk DOGE

DOGE, Musk’ın bir sözüyle sıçradı

Elon Musk tarafından gelecek için potansiyel olarak önde gelen ödeme aracı olarak güçlü bir şekilde desteklenen DOGE, saatlik grafiklerde yeşil mumlar üretmeye başladı.

Genel olarak, Cuma gününden bu yana gözde meme coin 0,0810 dolardan 0,0936 dolar seviyesine yükseldi. Ancak şu anda DOGE, Binance borsasında 0,0926 dolar civarında işlem gördüğü için fiyat biraz düştü.

Musk, Ekim ayında Twitter’ı satın aldı ve bunun için 44 milyar dolar ödedi. Musk, anlaşmayı tamamlar tamamlamaz CEO Parag Agrawal ve diğer baş memurları kovdu. Ayrıca Twitter’ı geliştirmek için her zamankinden daha fazla çalışmaya hazır olmayan Twitter çalışanlarının istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Elon, Twitter’ın kârını artırmak için, doğrulanmış kullanıcıların mavi tiklerini tutmaları için aylık 8 dolar ödeme zorunluluğu getirdi.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin