Elon Musk hamlesi bir altcoin’i daha uçuşa geçirdi! Roket gibi fırladı, iki katına çıktı
Elon Musk hamlesi bir altcoin’i daha uçuşa geçirdi! Roket gibi fırladı, iki katına çıktı

Elon Musk, elindeki varlıkları bir daha açıkladı: DOGE yüzde 8 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılının son çeyreğine girerken kripto varlıklarda gözle görülür hareketlenmeler başladı. Güçlü hareketler, Bitcoin başta olmak üzere altcoinlerde devam ediyor. Ünlü yatırımcıların desteklediği varlıklar ise bu süreçte daha da ön plana çıkabilir. Herkesin yakından tanıdığımız Elon Musk, elinde tuttuğu varlıkları açıkladı.

Dün piyasanın çoğunluğu kırmızı içinde olurken SHIB, yüzde 35’i geçen bir yükselişe imza atmıştı. Yaptığı atak neticesinde yeni ATH’sini gerçekleştirdi. Shıba Inu ekibi ise resmi Twitter hesabından Elon Musk’ı etiketleyen bir tweet attı. Ancak ekip beklediği mesajı geri alamadı. Elon Musk, elinde Shiba coin bulundurmadığını söyledi. Musk’ın attığı tweet sonrası Shiba Inu düşüşe geçti.

Tesla’nın CEO’su, takipçileri tarafından merak edilen varlık sorusunu ise cevapladı. Ünlü milyarder elinde sadece 3 kripto varlığını bulundurduğunu söyledi. Cevap verdiği tweet de Musk; Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin sahibi olduğunu belirtti.

Elon Musk’ın kripto varlıklara güvenci devam ediyor

SHIB para birimini tutmadığını bildiren Elon Musk, diğer bir mem coin olan DOGE’yi elinde bulunduruyor. DOGE’nin önemli bir yatırımcısı olan Musk, en büyük balinalardan biri. Elon Musk’ın Dogecoin tutması, Amerikalıları da etkiliyor. Dünya geneline bakıldığında Amerika, DOGE’yi daha çok benimsiyor. Elon Musk’ın desteklemesinden sonra Amerikalı vatandaşlar Dogecoin’i dünya geneline göre iki kat benimsedi.

DOGE, son aylarda oldukça durgun ilerliyor. Shiba Inu’ya göre fazlasıyla konsolide olmuş durumda. Ancak Elon Musk’ın yeniden tweet atması Dogecoin’i yeniden harekete geçirdi. Son 24 saat içinde yüzde 8 artışa imza attı.

Elon Musk, Dogecoin hakkında düşüncelerini ise şu şekilde dile getirdi:

“Tesla ve SpaceX üretiminde görev alan kişilerle görüştüm. Bu kişiler finans uzmanı değil. Ancak insanlar için uygun olduğunu düşünüyorum. Yani bana göre DOGE, vatandaşların kripto parası.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin