Elon Musk hamlesi bir altcoin’i daha uçuşa geçirdi! Roket gibi fırladı, iki katına çıktı
Elon Musk hamlesi bir altcoin’i daha uçuşa geçirdi! Roket gibi fırladı, iki katına çıktı

Elon Musk Dogecoin yaratıcısından Twitter dolandırıcılığına karşı yardım istedi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tesla ve SpaceX’in kurucusu ve CEO’su Elon Musk Dogecoin yaratıcısı Jackson Palmer’la temasa geçti ve Twitter’da Ethereum hediye dolandırıcılığını ortadan kaldırmak için yardım istedi.

Elon Musk Dogecoin yaratıcısı ile sahte profil çözümleri üzerine konuştu

2018 başından bu yana, kripto aldatmaca dolandırıcılığında bir artış oldu. Bu aldatmacalar, Ethereum ve Bitcoin kullanıcılarını hedef alıyor. Hedef alınan kullanıcılar kripto para biriminde çok daha büyük bir ödeme almak için az miktar göndermeleri isteniyor. Belli ki çoğu kişi bu aldatmacaya inanıyor belki de bazılarına çok saçma geliyor.

Bu aldatmaca hesaplarının çoğu, kullanıcıları tuzaklarına çekmek için borsalar, kripto kurucular gibi ünlüleri taklit ediyorlar. Bu aldatmacalar aslında Nijeryalı prensesin yardıma ihtiyacı olduğunu yazan e-postalarla aynı yöntemi kullanıyor tek farkı daha gelişmiş olup milyonlara ulaşabiliyorlar. Twitter’da bu dolandırıcılığa karşı bir yanıt olarak, Palmer, ünlü bir figürün sahte profil görüntüsünü kullanan dolandırıcıları, ETH tabanı ile eşzamanlı otomatik olarak engelleyen bir komut dosyası geliştirdi.

Güney Afrika kökenli Amerikalı girişimci ve Tesla’nın CEO’su Elon Musk, Twitter mesajlarında Ethereum hediye aldatmaca botlarını kaldırmak için Palmer’dan yardım istedi.

Palmer bu isteğe çabucak cevap verdi ve Elon Musk’a Twitter ile doğrudan mesaj gönderdi.

https://twitter.com/ummjackson/status/1041572805236539393

İlk tweet’in ardından çok geçmeden Palmer, Musk’ın programın işleyişini aldığını ve Twitter konusunu ve sorunun otomatikleştirilip düzeltilemediğini tartıştıklarını söyledi.

https://twitter.com/ummjackson/status/1041577055970893824

Eşsiz dolandırıcı botlarına çözüm, Palmer’a göre oldukça basittir: ‘sadece yeni oluşturulmuş hesapları aynı profil görüntüleriyle algılayıp yasaklama.’

Ya da Karen Munoz’un başka bir çözümü: Elon Twitter’ı satın al

https://twitter.com/KarenMun0z/status/1041572798739697664

Ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin