Dogelon Mars (ELON) nedir? Yükselir mi?
Dogelon Mars (ELON) nedir? Yükselir mi?

Adını Elon Musk ve Dogecoin’den alan meme coin dikkat çekiyor! Herkes onun peşinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogelon Mars (ELON) adını taşıyan bir meme coin, geçen hafta sonu önde gelen kripto paraları devirdi. Performansıyla adından söz ettiren ELON, özellikle Pazar günü 24 saatte %24 artışla 0,000001034 dolara ulaşmayı başardı. Bu yükseliş pek çok altcoin’den daha iyiydi.

Son 24 saatte ise kripto para %3 düşüşte ancak bir dip bulmaya çalışıyor olabilir.

Dogelon Mars (ELON) nedir?

Dogelon Mars (ELON), adını Tesla CEO’su Elon Musk ve Dogecoin’den alan köpek temalı bir meme coin olarak piyasaya çıktı. Ethereum ve Polygon ağlarında faaliyet gösteriyor.

Dogelon Mars, Mars’ı yeniden kolonileştirmeye çalışırken galaksinin en büyük gizemlerini keşfeden köpek karakteri Dogelon Mars’ı betimleyen çizgi romanın bir fantezi versiyonu olarak ortaya çıktı.

CoinMarketCap’e göre Dogelon, satın alıp Metamask gibi bir cüzdanda tutmanın ötesinde pek bir faydası olmayan bir meme coin. Ancak Dogelon Mars, Twitter’da 555.000’den fazla takipçisi olan önemli bir topluluk oluşturmayı başardı. Toplulukların kripto dünyasında ne kadar önemli olduğu bilinen bir gerçek.

Dogecoin ve diğer meme coin paraları, diğer büyük kripto para birimleri yükseldikçe yatırımcılardan yeniden ilgi görüyor.

Dogelon Mars yükselecek mi?

Pek çok meme coin gibi Dogelon Mars da takipçilerine umut vermeye devam ediyor. Böylesine büyük bir topluluğu ve Elon Musk’ın adını arkasına aldığı için Dogelon’un yükselmeyi sürdürmesi olası. Ancak elbette kesin değil ve bu tarz dayanaksız coin’lerin ne kadar hızlı hareket ettiğini biliyoruz. Bunun anlamı, hızlı kazandırdığı gibi hızlı kaybettirme olasılığının da güçlü olması… Bu sebeple dikkatli trade yapmanızı öneriyoruz.

benzinga


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin