Elon Musk bu kripto parayı rekora götürmeye hazırlanıyor! Roketler ısınıyor
Elon Musk bu kripto parayı rekora götürmeye hazırlanıyor! Roketler ısınıyor

Elon Musk bu kripto parayı rekora götürmeye hazırlanıyor! Roketler ısınıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin ile Elon Musk’ın arasındaki aşk hikayesi birkaç senedir biliniyor. Musk, memecoin’leri çok seviyor. Peki Elon Musk, Dogecoin’i 1 dolara götürebilir mi?

Dogecoin 1 dolara mı yürüyor?

İzleyicileriyle etkileşime girmeyi seven Musk, Pazar günü yine iş başındaydı ve bu sefer Starlink ve SpaceX’in bir noktada Dogecoin’i kabul edebileceğini ima etti.

Tweet, Elon Musk’ın sıkı bir destekçisi olan Johnna Crider’dan geldi. Crider, “Musk evsizken bana yardım etti ve neler yaşadığımı öğrendiğinde beni cesaretlendirdi.” dedi.

Crider Pazar günü SpaceX tarafından işletilen bir uydu internet hizmeti olan Starlink’in Dogecoin’i kabul edip edemeyeceğini soran bir tweet attı. Elon Musk, neredeyse anında bir yanıtla, göz kırpan bir yüz emojisi ile yanıt verdi ve insanları çılgına çevirdi.

C:\Users\Newton\Downloads\FLh6J6zUcAItAfR.jfif

Musk’ın cevabının ardından, Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Marcus da dahil olmak üzere çeşitli Twitter kullanıcıları, milyarderi SpaceX ürünleri için Dogecoin’i kabul etmeye ikna etti.

Marcus, “Köpek parasıyla bir model roket almak istiyorum” diye yazdı.

DOGE ödemelerini Tesla’nın Cybertruck ve diğer e-araba filosuna katmak için Musk’a çağrıda bulunan pek çok isim vardı.

Bu, takipçileri için büyük bir haber olsa da Musk’ın bu tür ipuçlarını ilk gündeme getirişi değil. Birkaç kez, bir kerede çeşitli kripto para birimlerine verdiği desteği gösteren karikatürleri paylaştı, hatta piyasayı manipüle ettiğini iddia eden kişiler tarafından eleştiri ateşi altında kaldı.

Geçen ay Tesla, Musk’ın planı ima etmesinden bir ay sonra, ürünleri için Doge ödemelerini kabul etmeye başladı. Bununla birlikte, Musk henüz tweetine daha fazla ışık tutmasa da, Dogecoin’e olan derin desteği, Starlink ve SpaceX’in köpek parasını kabul etmeye başlama kararının o kadar da zor olmayabileceğini gösteriyor.

Bu arada Dogecoin, değerinin %80’ini kaybettikten sonra 0.14$ aralığında işlem görmeye devam ediyor. Şimdilik, yatırımcılar Dogefather’ın uzun zamandır beklenen bombayı bırakacağı ve umarım DOGE’nin 1 dolar işaretine ulaşma beklentilerini yeniden canlandıracağı umuduyla nefeslerini tutmaya devam ediyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin